3 φωτογραφίες »

Ετοιμάζεται για βRωμόγκαζα η Mazda - Κατοχύρωσε το «R»

8.974 Επισκέψεις στο άρθρο (29/7/2021)

Η Mazda κατοχύρωσε το εμπορικό σήμα «R» με τις σχετικές απεικονίσεις, φουντώνοντας τις φήμες που την θέλουν να ετοιμάζει εκδόσεις υψηλών επιδόσεων για τα μοντέλα της.

Η κατάθεση της σχετικής αίτησης για το λογότυπο «R» που βλέπετε στην εικόνα έγινε στο ιαπωνικό γραφείο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, ωστόσο επειδή τίποτα δεν μένει κρυφό κάποιος λάτρης της αυτοκίνησης το είδε, το διέρρευσε και έτσι ξεκίνησε να πλέκεται ο μύθος. Σε πρώτη ανάλυση, κοιτώντας το έμβλημα, θυμίζει έως ένα βαθμό το γράμμα από το RX-8, αν και είναι πιο αιχμηρό σε σχεδίαση. Το σίγουρο είναι ότι για να κατοχυρώνεται ένα λογότυπο, τότε αυτό θα χρησιμοποιηθεί κάπου, είτε μιλάμε για ειδική έκδοση μοντέλου, ή για μια σειρά μοντέλων, όπως για παράδειγμα τα R μοντέλα της Volkswagen ή η οικογένεια ST της Ford κ.ο.κ..

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Αν αφήσουμε την φαντασία μας ελεύθερη, το πιο ακραίο, αλλά και πιο συναρπαστικό σενάριο, θα είναι το R να υποδείξει ένα νέο τμήμα υψηλών επιδόσεων της Mazda, όπως ακριβώς η Gazoo Racing για την Toyota ή το τμήμα N της Hyundai, που μας έχουν χαρίσει fun to drive μοντέλα όπως το τετρακίνητο Toyota GR Yaris των 261 ίππων ή το Hyundai i30 N, αμφότερα με πλήθος στοιχείων από την εμπλοκή των δύο εταιρειών στο WRC. Κακά τα ψέματα, ποιος δεν θα ήθελε να δει το ομολογουμένως πανέμορφο Mazda3 σε μια «πολεμική» έκδοση α λα MPS (Mazda Performance Series);

Σε κάθε περίπτωση, κάτι καλό φαίνεται πως βρίσκεται στα σκαριά από την ιαπωνική φίρμα, οπότε αναμένου εξελίξεις στο επόμενο διάστημα.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda