Οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν το Οκτώβριο του 2020.

Έτοιμη για πρίζα η Lancia Delta e-Integrale

2.420 Επισκέψεις στο άρθρο (4/6/2020)

Μια γαλλική ομάδα Rallycross δηλώνει έτοιμη να καταστήσει μυθικά σπορ αυτοκίνητα με κινητήρες καύσης σε αμιγώς ηλεκτρικά και το πρώτο από αυτά τα μοντέλα που θα δεχτεί τη μετατροπή θα είναι η Lancia Delta Integrale.

Μπορεί η GC Kompetition (GCK) να ασχολείται κυρίως με το Rallycross, ωστόσο αναφέρει πως η μετατροπή αυτή δε θα αφορά αγωνιστικά αυτοκίνητα, αλλά γνωστά σπορ μοντέλα. Έτσι θα δώσει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων αυτοκινήτων που θα προβούν στη μετατροπή, να μπορούν και μελλοντικά να τα κυκλοφορήσουν σε δρόμους και πόλεις όπου θα απαγορευτεί η κίνηση ρυπογόνων οχημάτων.  
 
Τα μοντέλα αυτά θα είναι μέρος της σειράς E-Retrofit Premium και ο νέος εξοπλισμός που θα λαμβάνουν θα σέβεται απόλυτα το πνεύμα το οποίο περικλείουν από την ημέρα που βγήκαν από τη γραμμή παραγωγής του εκάστοτε εργοστασίου. Όπως προαναφέραμε πρώτη στη σειρά είναι η Lancia Delta Integrale, την οποία η GCK ονομάζει ως e-Integrale. Μάλιστα τόσο η GCK όσο και η GCK Energy, εταιρεία που ανήκει επίσης στον Γάλλο οδηγό αγώνων Guerlain Chicherit, δημοσίευσαν τα πρώτα σχέδια της e-Integrale.
 
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους αριθμούς απόδοσης που μπορεί να έχει το μοντέλο δεν δόθηκαν, ενώ άγνωστο παραμένει μετά την Lancia Delta Integrale ποια θα είναι τα υπόλοιπα μυθικά σπορ αυτοκίνητα που θα ακολουθήσουν. Ίσως δούμε τα Audi Quattro, Subaru Impreza WRC, Ford Escort RS1800, Toyota Celica Turbo και Mitsubishi Lancer Evolution.
 
Τέλος η εταιρεία αναφέρει πως οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν το Οκτώβριο του 2020, οπότε ελπίζουμε πως μέχρι τότε θα υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.  

Mercedes
moto