2 φωτογραφίες »

Στην εικόνα βλέπετε το smart Forstars Concept.

Έτοιμη για τη μετάβαση στα SUV δηλώνει η smart

1.933 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2021)

Έτοιμη να αλλάξει πλήρως την εικόνα της είναι η smart, η οποία παρά το γεγονός πως έχει συνδυάσει το όνομά της με την κατασκευή μικροσκοπικών μοντέλων, μετράει αντίστροφα για να παρουσιάσει το πρώτο SUV της ιστορίας της.


Η αλλαγή αυτή θα γίνει από το επόμενο ακριβώς μοντέλο που ετοιμάζει η μάρκα, η οποία παράλληλα έχει ως στόχο να μην συμπίπτει στην ίδια κατηγορία πωλήσεων με τις Mercedes A-Class και GLA. Μάλιστα για όλη αυτή τη μεταστροφή της μάρκας, ο αντιπρόεδρος του τμήματος πωλήσεων της smart, Daniel Lescow παραχώρησε δηλώσεις.
 
Το στέλεχος της μάρκας μίλησε στην Automobilwoche, δηλώνοντας ότι το πρώτο μικρό SUV θα κατασκευαστεί στην Sustainable Experience Architecture πλατφόρμα της Geely, που θα υποστηρίξει επίσης πολλά αυτοκίνητα από τις εταιρείες που ανήκουν στον κινεζικό κολοσσό. Ειδικότερο, ο Lescow αποκάλυψε πως αυτή η πλατφόρμα θα χρησιμοποιηθεί επίσης για τουλάχιστον ένα ακόμη μοντέλο της smart, το οποίο πιθανότατα θα είναι και αυτό SUV.
 
Εκτός από τις μεγαλύτερες διαστάσεις, τα νέα αυτοκίνητα της smart θα εμφανίσουν και να πρότυπα συνδεσιμότητας, που περιλαμβάνουν ασύρματες ενημερώσεις (over-the-air) και μερικώς αυτοματοποιημένα συστήματα οδήγησης.
 
Αναφορικά με τις αγορές η Ευρώπη αλλά και η Κίνα θα είναι οι δύο αγορές που θα επικεντρωθεί το ενδιαφέρον των ανθρώπων της εταιρείας. «Οι δυνατότητες είναι τεράστιες, όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και στην Κίνα. Τα SUV γίνονται τα πιο δημοφιλή από όλα τα επιβατικά οχήματα στην Κίνα. Αλλά μην ανησυχείτε, το νέο μας SUV δεν θα είναι μόνο για την Κίνα - θα το φέρουμε σε ευρωπαϊκές αγορές », έγραψε ο Lescow σε μια δημοσίευση στο Linkedin, επιβεβαιώνοντας έτσι το πεδίο δράσης της smart.
 
Τέλος ολοκλήρωσε τα λεγόμενά του αναφέροντας: «Είμαστε πεπεισμένοι ότι το νέο μας SUV θα καθιερωθεί γρήγορα ως ηγέτης στην κατηγορία και θα ηγηθεί μιας μεταμόρφωσης στην έννοια και την εμφάνιση ενός αστικού, ηλεκτρικού τρόπου ζωής». Κλείνοντας να θυμίσουμε πως πλέον όλα τα μοντέλα της smart θα είναι αμιγώς ηλεκτρικά.

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center