Αυτό είναι το πρώτο αυτοκίνητο Supra νέας γενιάς που κατασκευάστηκε.

Έτοιμη η πρώτη Supra

2.283 Επισκέψεις στο άρθρο (26/3/2019)

Η πρώτη Supra νέας γενιάς βγήκε από την γραμμή παραγωγής και βρίσκεται στα χέρια του νέου της ιδιοκτήτη μετά από δημοπρασία που έφτασε το ποσό των 1,9 εκατ. ευρώ...

Η πρώτη Τοyota Supra βγήκε μόλις από την γραμμή παραγωγής του εργοστασίου Magna Steyr αλλά έχει βρει εδώ και καιρό τον ιδιοκτήτη της, αφού εδώ και ένα μήνα είχε δημοπρατηθεί για 1,9 εκατομμύρια ευρώ.

Το αυτοκίνητο έχει ματ γκρι εξωτερικό χρώμα και ματ μαύρες ζάντες αλουμινίου σε συνδυασμό με κόκκινους καθρέπτες και ίδιο χρώματος εσωτερικό. Σε σχέση με τις υπόλοιπες Supra όμως, έχει την υπογραφή του προέδρου της Toyota, Αkio Toyoda πάνω στο καπάκι του μοτέρ και τον αριθμό 20201 που αποδεικνύει ότι είναι η πρώτη Supra που κατασκευάστηκε, την ίδια στιγμή που η μάρκα προσφέρει στον αγοραστή (δεν έχει ανακοινωθεί ποιος είναι) μια σειρά από άλλες VIP μοναδικές εμπειρίες και δυνατότητες για να ανακαλύψει τις αγωνιστικές δυνατότητες του ιαπωνικού sportscar.
 
H νέα Supra θα προσφέρεται, τουλάχιστον αρχικά, με μόνο μία επιλογή στα μοτέρ. Πρόκειται για ένα 6κύλινδρο σε σειρά twin-scroll υπερτροφοδοτούμενο σύνολο χωρητικότητας 3,0 λίτρων απόδοσης 340 ίππων και 500 Nm ροπής που συνεργάζεται με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο (με δύο modes Νοrmal και Sport) που με την σειρά του στέλνει την κίνηση αποκλειστικά στους πίσω τροχούς και δίνει την δυνατότητα στο μοντέλο να κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 4,3 δευτερόλεπτα (με Launch Control) και να φτάνει μέγιστη τελική ταχύτητα 250 χλμ./ώρα.

Yπενθυμίζουμε πως και τα 900 αυτοκίνητα που θα κατασκευάσει η Τοyota μέσα στο 2019 έχουν ήδη προ-πωληθεί ενώ η λίστα αναμονής για την επόμενη «παρτίδα» είναι μεγάλη...
 

peugeot
NISSAN