Συνεχίζονται τα έργα.

Έτοιμη πριν το Πάσχα η νέα Λεωφ. Ποσειδώνος

4.118 Επισκέψεις στο άρθρο (18/2/2019)

Έτοιμη να παραδοθεί στην κυκλοφορία θα είναι στα τέλη Απριλίου η νέα Λεωφόρος Ποσειδώνος.

Έτοιμη στα τέλη Απριλίου θα είναι η νέα Λεωφόρος Ποσειδώνος που θα αλλάξει ριζικά την εικόνα της περιοχής, αφού θα χαρακτεί εκ νέου και θα μετατοπιστεί ενώ ο δρόμος που υπήρχε θα κατεδαφιστεί και θα αντικατασταθεί με πολύ πράσινο.

Υπενθυμίζεται πως η επικαιροποίηση του έργου ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2016 και ότι στα τέλη του ίδιου έτους η εταιρεία ΑΚΤΩΡ ανέλαβε το έργο ύστερα από δημοπρασία. Τον Μάρτιο του 2017 στήθηκε το πρώτο εργοστάσιο και πλέον, το πολύ μέχρι το Πάσχα, θα είναι έτοιμη η νέα παραλιακή οδός.
 
Ενώ προχωρούν οι μελέτες για την δημοπράτηση της Β Φάσης του έργου, που θα λάβει χώρα κατά πάσα πιθανότητα το φθινόπωρο λόγω νέας επικαιροποίησης των σχεδίων του Ρέτσο Πιάνο, η παλιά χάραξη θα κατεδαφιστεί για να κατασκευαστεί στην θέση της ο μεγάλος αγωγός όμβριων υδάτων.Εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν υπήρχε ολοκληρωμένη χαρτογράφηση των δικτύων της περιοχής, που κανονικά θα έπρεπε να είχε πραγματοποιηθεί κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, η πρόοδος του έργου γινόταν μετ εμποδίων αφού πολλές φορές τα μηχανήματα έκοβαν καλώδια ρεύματος ή αγωγούς νερού.

Η Β Φαση προβλέπει την κατασκευή 5 πεζογέφυρων επιπλέον για να περνούν οι πολίτες πάνω από τα αυτοκίνητα για την θάλασσα. Η ολοκλήρωσή της αναμένεται το 2021.
 

peugeot
skoda