Η αγωνιστική σεζόν 2016 του πρωταθλήματος SEAT Leon Eurocup θα διεξαχθεί για πολλοστή φορά σε μερικές από τις πιο γνωστές πίστες της Ευρώπης.

Η αγωνιστική σεζόν 2016 του πρωταθλήματος SEAT Leon Eurocup θα διεξαχθεί για πολλοστή φορά σε μερικές από τις πιο γνωστές πίστες της Ευρώπης.

Έτοιμο το SEAT Leon CUP RACER

3.219 Επισκέψεις στο άρθρο (15/2/2016)

Η SEAT συνεχίζει και αυτή τη χρονιά την πιστή και μακροχρόνια δέσμευση της στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Η αγωνιστική σεζόν 2016 του πρωταθλήματος SEAT Leon Eurocup θα διεξαχθεί για πολλοστή φορά σε μερικές από τις πιο γνωστές πίστες της Ευρώπης. Δύο αγώνες θα πραγματοποιούνται σε κάθε ένα από τα επτά αγωνιστικά Σαββατοκύριακα, σε έξι ευρωπαϊκές χώρες.
Στη γραμμή εκκίνησης, το SEAT Leon CUP RACER, με απόδοση 330 ίππων και κατασκευασμένο με κορυφαίο αγωνιστικό know how. Περισσότερα από 100 αγωνιστικά CUP RACER χρησιμοποιούνται σήμερα με τεράστια επιτυχία σε ένα ευρύ φάσμα αγώνων σε 22 συνολικά χώρες, συμπεριλαμβανομένου και του νέου πρωταθλήματος TCR International Series
To Leon CUP RACER έχει ενισχυθεί φέτος ακόμη περισσότερο για την νέα αγωνιστική σεζόν. Στα πλαίσια των καινοτομιών ανήκει η δεύτερη έκδοση του CUP RACER TCR. Με σειριακό κιβώτιο αντί για DSG, είναι ειδικά διαμορφωμένο για αγώνες αντοχής και για το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα TCR.
Να σημειωθεί ότι το SEAT Leon Eurocup είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα Πρωταθλήματα Ενιαίου Τύπου στην Ευρώπη. Το ημερολόγιο του Πρωταθλήματος 2016 περιλαμβάνει επτά Σαββατοκύριακα στις ακόλουθες πίστες:
- 23/24 Απριλίου: Estoril, Πορτογαλία- 14/15 Μαΐου: Silverstone, Μεγάλη Βρετανία- 4/5 Ιουνίου: Paul Ricard, Γαλλία- 16/17 Ιουλίου: Mugello, Ιταλία- 10/11 Σεπτεμβρίου: Red Bull Ring, Αυστρία- 17/18 Σεπτεμβρίου: Nürburgring, Γερμανία- 29/30 Οκτωβρίου: Montmelo, Ισπανία

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto