Η τιμή των ετοιμοπαράδοτων Gladiator ξεκινά από τις 66.300 ευρώ.

Η τιμή των ετοιμοπαράδοτων Gladiator ξεκινά από τις 66.300 ευρώ.

Ετοιμοπαράδοτο στην Ελλάδα το Jeep Gladiator

1.676 Επισκέψεις στο άρθρο (30/11/2022)

Ετοιμοπαράδοτο στην ελληνική αγορά είναι το Jeep Gladiator, το θηριώδες Pick-Up της αμερικανικής φίρμας με τιμή που ξεκινά από τις 66.300 ευρώ.

Περιορισμένος αριθμός ετοιμοπαράδοτων

Το  Jeep Gladiator, το επιβλητικό Pick-Up της Jeep είναι έτοιμο να παραδοθεί στους Έλληνες ενδιαφερόμενους, διαθέτοντας έναν περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων που ήδη βρίσκονται στην Ελλάδα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Στις ΗΠΑ η κατασκευή του

Με την κατασκευή του μοντέλου να πραγματοποιείται αποκλειστικά στις εγκαταστάσεις της μάρκας στις Η.Π.Α., ο τυπικός χρόνος παράδοσης του Jeep Gladiator καλύπτει ένα διάστημα αρκετών μηνών και έτσι η εξασφάλιση ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων δίνει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν το μοντέλο άμεσα. Μάλιστα η μάρκα ενημερώνει πως τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα είναι εφοδιασμένα με πλήρες πακέτο συστημάτων άνεσης, αλλά και ασφάλειας.

264 άλογα και 600 Nm ροπής

Εφοδιασμένο με τον turbo diesel V6 κινητήρα των 3 λίτρων απόδοσης 264 ίππων και 600Nm ροπής, αλλά και το αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων, το Gladiator εκτός από ικανό, χάρη στην τετρακίνηση και το στιβαρό πλαίσιο προσφέρει σημαντική δυνατότητα έλξης, η οποία ξεπερνά τα 2.700 κιλά.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
NISSAN