O ανεξάρτητος σχεδιαστής Marcus Hjelt παρουσίασε την δική του εκδοχή.

Tο μάτι δεν γίνεται να μην πέσει πάνω στους μεγάλους τροχούς.

Tα καθίσματα έχουν διάταξη «καναπέ».

Έτσι ίσως είναι η επόμενη Μaserati Quattroporte

2.650 Επισκέψεις στο άρθρο (20/6/2019)

Aυτή είναι η πρόταση ενός ανεξάρτητου σχεδιαστή για τη νέα γενιά της Maserati Quattroporte.

Mπορεί η Maserati να μην έχει τα τελευταία χρόνια την πορεία που θα ήθελαν όλοι στο FCA Group, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει ακόμα αρκετούς φίλους που έχουν ερωτευτεί την ιταλική σχεδίαση και πολυτέλεια που προσφέρει απλόχερα η μάρκα στα μοντέλα της. Ένα από τα πιο γνωστά είναι η Quattroporte, αφού το 4θυρο πολυτελές σεντάν δεν έχει σταματήσει να βρίσκεται στην γκάμα της φίρμας ανελλιπώς για περισσότερα από 50 χρόνια.
 
Εν αναμονή της επόμενης γενιάς, ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Marcus Hjelt παρουσίασε την δική του εκδοχή για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το νέο σεντάν αποκαλύπτοντας ένα concept με την ονομασία L Ultimo (μτφρ: To Tελευταίο). Ο ίδιος αναφέρει πως πρόκειται για ένα πλήρως ηλεκτρικό αυτοκίνητο, πιθανώς γιατί ξέρει πως η φίρμα πρόσφατα έκανε γνωστό πως η επόμενη γενιά του μοντέλου θα έχει αμιγώς ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο.
 
Στον τομέα της σχεδίασης, το ψηφιακό σχέδιο έχει υιοθετήσει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα χαρακτήριζαν την επόμενη Quattroporte. Συγκεκριμένα, βλέπουμε ένα αυτοκίνητο φουτουριστικό και αρκετά γραμμωμένο που χαρακτηρίζεται  από μεγάλες κοφτές επιφάνειες. Τα εμπρός φώτα και η γρίλια έχουν πολλά κοινά στοιχεία με την τωρινή γενιά αλλά αντίθετα, αρκετά διαφορετική είναι η σχεδίαση του πίσω μέρους. Φυσικά, το μάτι δεν γίνεται να μην πέσει πάνω στους μεγάλους τροχούς.

Τέλος, όσον αφορά στο εσωτερικό διάκοσμο, αυτός είναι λιτός αλλά ταυτόχρονα πολυτελής. Ο σχεδιαστής προβλέπει την χρήση μιας οθόνης πάνω στο τιμόνι ενώ όσον αφορά τους πίσω επιβάτες, τα καθίσματα έχουν διάταξη «καναπέ».
 

ELASTIKA 2024
moto