Με τιμή που ξεκινά από τις 18.700 ευρώ στην αγορά της Γερμανίας, το νέο Ford Focus βρίσκεται στη γραμμή παραγωγής του Saarlouis.

Έτσι κατασκευάζεται το νέο Focus (+vids)

5.717 Επισκέψεις στο άρθρο (23/5/2018)

Το νέο Ford Focus συστήθηκε στο κοινό επίσημα πριν από περίπου ένα μήνα και μπήκε στη γραμμή παραγωγής της εταιρεία στο εργοστάσιο του Saarlouis στη Γερμανία, από όπου έχουμε και τα πρώτα πλάνα.

Με τιμή που ξεκινά από τις 18.700 ευρώ στην αγορά της Γερμανίας, το νέο Ford Focus βρίσκεται στη γραμμή παραγωγής του Saarlouis, ετοιμάζοντας τις πρώτες μονάδες, οι οποίες θα ξεκινήσουν να παραδίδονται στους νέους κατόχους από το προσεχή Σεπτέμβρη.
 
Περιμένοντας τις πρώτες παραδόσεις η μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα δύο βίντεο τα οποία παρουσιάζουν τον τρόπο με τον οποίο κατασκευάζεται το μοντέλο στο συγκεκριμένο εργοστάσιο. Μάλιστα γίνεται λόγος πως στην εργοστασιακή εγκατάσταση του Saarlouis εργάζονται περισσότεροι από 6.000 άνθρωποι, ενώ η Ford είναι πεπεισμένη ότι αποτελεί ένα από πιο αποδοτικά εργοστάσια αυτοκινήτων στον κόσμο.
 
«Το Saarlouis εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο αποδοτικά και παραγωγικά εργοστάσια αυτοκινήτων στον κόσμο», σχολιάζει ο Gunnar Herrmann, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Ford Ευρώπης. «Για να το κρατήσουμε έτσι, συνεχίζουμε να επενδύουμε σε αυτό το εργοστάσιο. Στην παραγωγή του νέου Ford Focus, δαπανήσαμε περίπου 600 εκατομμύρια ευρώ  σε νέες και βελτιστοποιημένες εγκαταστάσεις παραγωγής», καταλήγει.
Τέλος και προτού δείτε τα βίντεο αξίζει να σημειωθεί πως το πλάνο της εταιρείας προβλέπει πως περίπου 1.400 μονάδες του Focus θα παράγονται σε καθημερινή βάση.  
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda