Στο μπροστά μέρος τραβούν το βλέμμα τα μεγάλα φανάρια που περιβάλλουν την χαρακτηριστική γρίλια της Alfa και ο επιθετικός προφυλακτήρας.

Μια πιθανή νέα γενιά της Alfa Romeo Giulietta, θα έβαζε δύσκολα στον ανταγωνισμό.

Στο πίσω μέρος «φέρνει» στο νέο SEAT Leon.

Έτσι θα είναι η νέα Giulietta;

18.212 Επισκέψεις στο άρθρο (13/10/2017)

Μια πιθανή νέα γενιά της Alfa Romeo Giulietta, θα έβαζε δύσκολα στον ανταγωνισμό. Δείτε το σχέδιο ανεξάρτητου σχεδιαστή για το πως θα έδειχνε η επερχόμενη «Ιταλίδα».

Μια πιθανή νέα γενιά της Alfa Romeo Giulietta, θα έβαζε δύσκολα στους premium ανταγωνιστές της, Audi A3, Mercedes A-Class και Σειρά 1 της BMW, καθώς η ιταλική φίρμα έχει καταφέρει να χτίσει φανατικό κοινό εδώ και πολλές δεκαετίες, παρασύροντας κυρίως με την μοντέρνα σχεδίαση, αλλά και την πολύ καλή οδική συμπεριφορά των μοντέλων της.

Τα συγκεκριμένα σχέδια ανήκουν σε ανεξάρτητο σχεδιαστή, δείχνοντας πως θα μπορούσε να μοιάζει το νέο μοντέλο. Στο πίσω μέρος «φέρνει» στο ανανεωμένο SEAT Leon, ενώ στο μπροστά μέρος τραβούν το βλέμμα τα μεγάλα φανάρια που περιβάλλουν την χαρακτηριστική γρίλια της Alfa και ο επιθετικής σχεδίασης προφυλακτήρας με έντονες γραμμές και καμπύλες.
 

Παρόλα αυτά, τα νέα για τους φανατικούς της εταιρείας, δεν είναι και τόσο ευχάριστα, καθώς η εταιρεία δεν δείχνει διατεθειμένη να αντικαταστήσει την Giulietta και τη MiTo με νέα μοντέλα. Αντιθέτως, οι Ιταλοί ετοιμάζουν ένα ακόμα SUV μοντέλο, που θα έρθει να κάτσει δίπλα στο φρέσκο Stelvio, βασισμένο κατά πάσα πιθανότητα στην πλατφόρμα Giorgio.

Εσείς τι λέτε, θα θέλατε να δείτε μια νέα Giulietta; Πως σας φαίνεται το συγκεκριμένο σχέδιο;

Toyota
test center