Το ΤΧ θα συνδυάζει στο μηχανικό του σύνολο έναν 1.500άρη κινητήρα βενζίνης απόδοσης 150 ίππων και ένα ηλεκτρικό μοτέρ ισχύος 115 αλόγων.

Τα 0-100 χλμ./ώρα θα γίνονται σε 6 δλ.

Περνώντας στον εσωτερικό διάκοσμο, παρατηρούμε τριάκτινο τιμόνι εξοπλισμένο με πλήθος επιλογών αλλά την παράσταση κλέβει η επιβλητική 10 ιντσών οθόνη infotainment.

Η ηλεκτρική αυτονομία του θα φτάνει τα 70 χλμ.

Exeed TX SUV από την Chery

3.627 Επισκέψεις στο άρθρο (13/9/2017)

O κινέζικος κολοσσός Chery είναι έτοιμος να λανσάρει το πρώτο του μοντέλο με την ονομασία ΤΧ στην ευρωπαική αγορά. Δείτε το.

Mια από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες της Κίνας και ταυτόχρονα ο μεγαλύτερος εξαγωγέας της χώρας, η Chery ξεκινά την ευρωπαϊκή της περιπέτεια στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, όπου λάνσαρε και την νέα της μάρκα κάτω από το όνομα Exeed.

Ο CEO της Chery, κ. Αnning Chen δήλωσε: «Σε λίγα χρόνια, θέλουμε να αρχίσουμε να πουλάμε μια γκάμα αυτοκινήτων στις ευρωπαϊκές αγορές καλύπτοντας τις περισσότερες κατηγορίες ενώ οι κινητήρες τους θα είναι ηλεκτρικοί. Η μάρκα θα στοχεύσει στους ανοιχτόμυαλους και νέους ηλικιακά καταναλωτές μέσω μιας στρατηγικής που θα επικεντρώνεται σε μηδενικές εκπομπές ρύπων και συναισθηματικό δέσιμο με τους πελάτες μας».
 
Το πρώτο μοντέλο της νέας αυτής μάρκας θα λέγεται ΤΧ και πρόκειται για ένα compact SUV, βασισμένο σε μια ολοκαίνουρια πλατφόρμα που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τους «καλύτερους προμηθευτές στον κόσμο».

Περνώντας στον εσωτερικό διάκοσμο, παρατηρούμε τριάκτινο τιμόνι εξοπλισμένο με πλήθος επιλογών αλλά την παράσταση κλέβει η επιβλητική 10 ιντσών οθόνη infotainment ενώ στον τομέα της τεχνολογίας το μοντέλο εξοπλίζεται με μια σειρά συτημάτων υποβοήθησης οδήγησης.

Το ΤΧ θα συνδυάζει στο μηχανικό του σύνολο έναν 1.500άρη κινητήρα βενζίνης απόδοσης 150 ίππων και ένα ηλεκτρικό μοτέρ ισχύος 115 αλόγων σε συνδυασμό με 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και σύστημα τετρακίνησης. Τα 0-100 χλμ./ώρα θα γίνονται σε 6 δλ σύμφωνα με την εταιρεία ενώ η Chery υπόσχεται κατανάλωση 1,8 λτ./100 χλμ. Τέλος, η ηλεκτρική αυτονομία του θα φτάνει τα 70 χλμ.

Πληροφορίες για το πότε θα έρθει στην Ευρώπη ή την τιμή του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.
 

peugeot
NISSAN