Ευάερο και ευήλιο
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ευάερο και ευήλιο

Ευάερο και ευήλιο

28.210 Επισκέψεις στο άρθρο (30/5/2013)

Με βασικό του χαρακτηριστικό το γεγονός ότι, ήταν το πρώτο κάμπριο με σκληρή οροφή για το ευρύ κοινό, το Peugeot 206 CC αποτελεί μια συμφέρουσα επιλογή στην αγορά των μεταχειρισμένων, τώρα που οι βραδινές βόλτες στις παραλιακές λεωφόρους είναι επίκαιρες…

+ Σύστημα διεύθυνσης, οδική συμπεριφορά, χαμηλή κατανάλωση, βασικός εξοπλισμός 
- Χώροι επιβατών-αποσκευών, στιβαρότητα αμαξώματος, 
φινίρισμα υλικών
Τιμή αγοράς 2006: 19.640 ευρώ
Τιμή αγοράς 2013: 7.300 ευρώ
Τιμή πώλησης 2013: 8.300 ευρώ
Κινητήρας
To Peugeot 206 CC, λίγο πριν την αντικατάστασή του από το 207 CC, ήταν διαθέσιμο με κινητήρα 1,6 λίτρων, απόδοσης 116 δυναμομετρημένων ίππων που είναι σε θέση να κινήσουν σβέλτα το αμάξωμα των 1.178 κιλών. Ο 16βάλβιδος αυτός κινητήρας είναι ελαστικός και παρουσιάζει γραμμική λειτουργία, με τα επίπεδα θορύβου να αυξάνονται ανάλογα με τις στροφές λειτουργίας του, ενώ η κατανάλωσή του είναι χαμηλή ακόμα και με τα σημερινά δεδομένα.
Οδική συμπεριφορά
To Peugeot 206 CC είναι ευχάριστο και ενδιαφέρον στο δρόμο, προβάλλοντας σπορτίφ οδική συμπεριφορά. Το αμάξωμα είναι σταθερό σε μεγάλες ταχύτητες και η ανάρτηση, αν και σφιχτή σε ρύθμιση, απορροφά με καλό τρόπο τις ανωμαλίες. Σε στροφές, το 206 CC βρίσκεται στο στοιχείο του, αφού μπορεί να κινηθεί γρήγορα και με ασφάλεια, ενώ όπου ο οδηγός το επιδιώξει, οι υπερστροφικές τάσεις του μπορούν να ανταμείψουν το γνώστη του δρόμου.
Εσωτερικό - Χώροι
Το εσωτερικό του 206 CC, δε διαφέρει σχεδιαστικά από εκείνο των υπολοίπων 206 παραμένοντας ευχάριστο με νεανικό αέρα, ακόμα και για τα σημερινά δεδομένα. Τα σκληρά πλαστικά είναι μέτριου φινιρίσματος, ωστόσο η ποιότητα κατασκευής ικανοποιεί. Οι χώροι είναι καλοί για τους εμπρόσθιους επιβάτες και μόνον, αφού το πίσω κάθισμα έχει διακοσμητικό ρόλο ή, στην ανάγκη, μπορούν να εξυπηρετήσουν δύο παιδιά. Ο χώρος αποσκευών έχει όγκο 175 λίτρων, με την οροφή αναδιπλωμένη σε εκείνον.
Μεταπωλητική αξία
H μεταπωλητική αξία του Peugeot 206 CC παραμένει σε αξιόλογα επίπεδα, κάτι που οφείλεται στην ξεχωριστή κατηγορία όπου ανήκει και στην εφαρμογή σκληρής αναδιπλούμενης οροφής. 
Value For Money
Καλή είναι η σχέση τιμής- αξίας που διαμορφώνει το Peugeot 206 CC, με τον εξοπλισμό να είναι καλός. Οι τιμές του σαν μεταχειρισμένο έχουν πέσει πλέον αρκετά και αξίζει να το κοιτάξετε σαν μια προσιτή επιλογή.

Ευχάριστη σχεδίαση μέσα, αλλά οι χώροι πίσω είναι μόνο για μικρά παιδιά.

Ευχάριστη σχεδίαση μέσα, αλλά οι χώροι πίσω είναι μόνο για μικρά παιδιά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto