H Alfa Romeo θα παρουσιάσει το μονοθέσιο C39 στον προσεχές Grand Prix της Imola με ένα ξεχωριστό χρωματισμό.

F1: Alfa Romeo και Sauber συνεχίζουν μαζί

2.666 Επισκέψεις στο άρθρο (29/10/2020)

Την επέκταση της συνεργασίας τους και για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 του 2021 ανακοίνωσαν επίσημα οι Alfa Romeo και Sauber Motorsport.

Η σχέση των δύο εταιριών στο μηχανοκίνητο αθλητισμό ξεκίνησε το 2018, όταν η Alfa Romeo αποτέλεσε ονομαστικό χορηγό της ομάδας. Στα μέχρι σήμερα τρία χρόνια συνεργασίας, η ομάδα πέτυχε σημαντικά αποτελέσματα, ενώ τερμάτισε και τις δύο φορές στην 8η θέση του πρωταθλήματος, θέση που έχει σαν στόχο και φέτος. Πιστή στη μακρά της παράδοση στους αγώνες, η Alfa Romeo συνεχίζει την πορεία της στην κορυφαία μορφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
 
Για να γιορτάσει την ανακοίνωση της συνεργασίας και να τιμήσει όλους τους φίλους των Ιταλικών αγωνιστικών αυτοκινήτων, η Alfa Romeo θα παρουσιάσει το μονοθέσιο C39 στον προσεχές Grand Prix της Imola με ένα ξεχωριστό χρωματισμό.
 
Σχεδιασμένος από το CentroStileτης μάρκας, ο χρωματισμός, ξεχωρίζει από την τοποθέτηση της Ιταλικής σημαίας στο πάνω μέρος του καλύμματος του κινητήρα, που συνεχίζει μέχρι και την πίσω αεροτομή. Το λογότυπο για την 110η επέτειο της Alfa Romeo κατέχει πρωταγωνιστική θέση, δίπλα στη φράση «Welcome back, Imola», που τονίζει τον ιστορικό χαρακτήρα της πίστας. Από τις κατηγορίες Touring και Sport, μέχρι την Formula 1, η Imola, αποτέλεσε σημαντικό σημείο για την Alfa Romeo, η οποία κατέκτησε νίκες στη συγκεκριμένη πίστα και στις τρεις παραπάνω κατηγορίες.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η συνεργασία των Alfa Romeo και Sauber επεκτείνεται και πέρα από τους αγώνες. Η σχέση των δύο εταιρειών επέτρεψε η τεχνογνωσία της Sauber Engineering να μεταφερθεί στα αυτοκίνητα παραγωγής της Alfa Romeo, κυρίως σε τομείς που αφορούν την αεροδυναμική απόδοση και την κατασκευή συνθετικών υλικών.

Toyota
moto