F1: Με αλλαγμένο όνομα η Alfa Romeo το 2022
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

F1: Με αλλαγμένο όνομα η Alfa Romeo το 2022

1.700 Επισκέψεις στο άρθρο (21/1/2022)

Με νέο όνομα θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Formula 1 το 2022, η Alfa Romeo.

Μικρή αλλαγή στο όνομα της Alfa

Η σεζόν του 2022 για το πρωτάθλημα της Formula 1 θα χαρακτηριστεί από τις αλλαγές που θα υπάρξουν στα μονοθέσια των ομάδων, ωστόσο όπως φαίνεται στην περίπτωση της Alfa Romeo δεν θα είναι η μοναδική αφού η ομάδα θα αγωνιστεί με διαφορετική ονομασία σε σχέση με αυτή που ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα το 2021.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

«Alfa Romeo F1 Team ORLEN»

Ομολογουμένως, η αλλαγή είναι πολύ μικρή, καθώς αντί για την ονομασία «Alfa Romeo Racing ORLEN» θα λέγεται πλέον «Alfa Romeo F1 Team ORLEN». Η νέα επωνυμία θα κάνει το δημόσιο ντεμπούτο της στις pre-season δοκιμές στη Βαρκελώνη τον επόμενο μήνα, και οι αλλαγές θα επηρεάσουν και το επίσημο όνομα του μονοθεσίου που δόθηκε στη FIA.

Με την ονομασία C40 το νέο μονοθέσιο

Το μονοθέσιο που θα οδηγούν οι Valtteri Bottas και Guanyu Zhou, θα ονομάζεται C40, παρόλο που το περσινό αυτοκίνητο ήταν το C41 και το αυτοκίνητο του 2020 ήταν το C39. Η ανακολουθία αυτή στην αρίθμηση οφείλεται στο γεγονός ότι οι νέοι κανονισμοί του 2022 υποτίθεται ότι θα ίσχυαν το 2021, ωστόσο παρόλο που δε συνέβη κάτι τέτοιο, η Alfa Romeo αποφάσισε να κρατήσει το όνομα του αυτοκινήτου C40 μέχρι να ισχύσουν στην πράξη οι νέοι κανονισμοί.   Συνέχεια του άρθρου >>>
peugeot
skoda