F1: Με νέα εμφάνιση σε Σιγκαπούρη και Ιαπωνία η McLaren
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

F1: Με νέα εμφάνιση σε Σιγκαπούρη και Ιαπωνία η McLaren

3.940 Επισκέψεις στο άρθρο (29/9/2022)

Με ειδική και κατάλληλη για την περίσταση «ένδυση» θα αγωνιστούν τα μονοθέσια της McLaren στο Grand Prix της Σιγκαπούρης για τη συνέχεια της Formula 1.

Εορταστική διάθεση στη McLaren

Εν όψει του Grand Prix της Σιγκαπούρης αυτού του Σαββατοκύριακου, η McLaren αποκάλυψε μια ιδιαίτερη εξωτερική εμφάνιση για τα μονοθέσιά της, με σκοπό να γιορτάσει την επιστροφή συγκεκριμένων αγώνων στην Ασία. Όπως φαίνεται στις εικόνες που δημοσιεύτηκαν το τολμηρό πορτοκαλί «Papaya», ενώνεται με νέον ροζ λεπτομέρειες, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό εξωτερικό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η νέα εμφάνιση θα λέγεται «Future Mode»

Έχοντας την ονομασία «Future Mode», η νέα εξωτερική εμφάνιση των μονοθεσίων της βρετανικής ομάδας θα είναι επίσης διαθέσιμη στο βιντεοπαιχνίδι F1 22, ενώ θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό και ένα μπλουζάκι, που θα πωλείται μέσω του διαδικτυακού καταστήματος της McLaren.  

Για δύο αγώνες η ειδική εξωτερική εμφάνιση

Σε αντίθεση με τα περισσότερα άλλα ειδικά σχέδια, αυτό θα είναι στο βρετανικό μονοθέσιο για περισσότερους από έναν αγώνες. Δεδομένου ότι γιορτάζει την επιστροφή της Formula 1 στην Ασία στο σύνολό της, θα κοσμεί τα MCL36 για τους δύο ασιατικούς αγώνες back-to-back στη Σιγκαπούρη και την Ιαπωνία.

Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO TRAFIC
skoda