Το φυσικό αέριο κίνησης έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω του στην Ελλάδα, καθώς το μέλλον του diesel μοιάζει πλέον δυσοίωνο και η τιμή της βενζίνης αυξάνεται διαρκώς. Δείτε τι γίνεται στη χώρα μας με τ

Το φυσικό αέριο κίνησης έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω του στην Ελλάδα, καθώς το μέλλον του diesel μοιάζει πλέον δυσοίωνο και η τιμή της βενζίνης αυξάνεται διαρκώς. Δείτε τι γίνεται στη χώρα μας με το CNG!

Φάκελος CNG: Top καύσιμο που σπάει ρεκόρ

101.087 Επισκέψεις στο άρθρο

Τι κι αν τo diesel πεθαίνει και η βενζίνη ακριβαίνει, το φυσικό αέριο (CNG) είναι εδώ για να δώσει την οικονομικότερη «πράσινη» λύση στην Ελλάδα. Μάθετε τώρα από τους ειδικούς στο θέμα όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να γλιτώσετε λεφτά!

Είναι γεγονός πως το φυσικό αέριο ή αλλιώς CNG διεισδύει όλο και περισσότερο στην καθημερινότητά μας. Η εξέλιξη του στη χώρα μας γίνεται με αλματώδεις ρυθμούς, κάτι που φαίνεται τόσο από την σταδιακή αύξηση των πρατηριών σε όλη την επικράτεια, όσο και από το λανσάρισμα νέων μοντέλων (π.χ. νέο SEAT Ibiza) που εισάγουν στη γκάμα τους κινητήρες διπλού καυσίμου με CNG.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Τα δεδομένα της αγοράς φαίνεται να αλλάζουν ραγδαία. Αρχικά, το πετρέλαιο τίθεται αντιμέτωπο με τις επιπτώσεις του dieselgate, ενώ παράλληλα και η βενζίνη έχει τα προβλήματά της, παρακολουθώντας την τιμή της να παίρνει την ανιούσα στη χώρα μας μέρα με τη μέρα.

Από την άλλη το φυσικό αέριο και η ΔΕΠΑ κερδίζουν συνεχώς έδαφος λανσάροντας ολοένα και περισσότερα κιτ μετατροπής, συν του ότι τα πιστοποιημένα συνεργεία αυξάνονται με φρενήρεις ρυθμούς. Αλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η εξοικονόμηση που προσφέρει το CNG στους οδηγούς είναι τεράστια!

Όλα δείχνουν λοιπόν, ότι το μέλλον του φυσικού αερίου κίνησης είναι ευοίωνο στην Ελλάδα, οπότε δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη στιγμή για να μάθουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζει ένας οδηγός γύρο από το λεγόμενο και «πράσινο» καύσιμο.
 
Συν τοις άλλοις το CNG σπάει ρεκόρ σε:
  • Οικονομία κατανάλωσης
  • Φιλικότητα προς το περιβάλλον
  • Ενίσχυση ανταγωνιστικότητας
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το καύσιμο της νέας εποχής, που ακολουθεί ανοδική πορεία στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο!

Διαβάστε τα όλα τώρα με 1 κλικ!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center