• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Audi A5 Sportback G-Tron πρόκειται να λανσαριστεί στις αρχές του καλοκαιριού.

Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από τη δίχρωμη μπλε εξωτερική του απόχρωση, με ένα κυψελωτό μοτίβο στο ανοιχτόχρωμο πίσω τμήμα, να σβήνει προς το σκούρο μπροστινό.

Για πρώτη φορά το νέο SEAT Ibiza έρχεται σε έκδοση με φυσικό αέριο -CNG-, με τον 1.000άρη TSI απόδοσης 90 ίππων.

Το Ibiza θα είναι το πρώτο μοντέλο στην κατηγορία του, που θα διατίθεται με CNG.

Τα μοντέλα που έρχονται

Διαβάστηκε από 64304 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/6/2017
 

Audi A5 Sportback G-Tron
Το A5 Sportback είναι το νέο μέλος της οικογένειας G-Tron της Audi, που καίει τόσο βενζίνη όσο και φυσικό αέριο. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από τη δίχρωμη μπλε εξωτερική του απόχρωση, με ένα κυψελωτό μοτίβο στο ανοιχτόχρωμο πίσω τμήμα, να σβήνει προς το σκούρο μπροστινό, αλλά και το λογότυπο «G-Tron». Το A5 Sportback G-Tron διαθέτει τον κινητήρα βενζίνης 2.0 TFSI, ο οποίος αποδίδει 170 ίππους και 270 Nm ροπής. Κάτω από το πίσω τμήμα βρίσκονται οι δεξαμενές που χωράνε 19 κιλά CNG και οι οποίες διαθέτουν πολύπλοκη δομή και τρία τοιχώματα ασφαλείας. Η μάρκα ισχυρίζεται πως το μοντέλο χρειάζεται 3,8 κιλά CNG ανά 100 χλμ., ενώ ως βενζινοκίνητο έχει κατανάλωση 5,6 λτ./100 χλμ. με τη μέγιστη αυτονομία αποκλειστικά με φυσικό αέριο να αγγίζει τα 500 χλμ.

SEAT Ibiza
Η νέα πέμπτη γενιά του SEAT Ibiza παρουσιάστηκε επίσημα στην αρχή του έτους έχοντας στη γκάμα του για πρώτη φορά έκδοση με κινητήρα διπλού καυσίμου, βενζίνης και φυσικού αερίου. Ειδικότερα, το νέο Ibiza γίνεται το πρώτο μικρό μοντέλο στην κλάση, που θα διατίθεται με κινητήρα φυσικού αερίου. Ο λόγος για τον 1.000άρη TSI κινητήρα απόδοσης 90 ίππων, για τον οποίο όμως δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερες πληροφορίες από την ισπανική φίρμα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
Σχολιάστε την είδηση 2 σχόλια