• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Tο μοντέλο κάποτε ανήκε στον διάσημο πρώην οδηγό της Formula 1, Εντι Ιρβάι.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη συνεχίζονται.

H Ferrari 288 GTO βρέθηκε σε ένα γκαράζ.

Ferrari 288 GTO κλάπηκε σε test drive!

Διαβάστηκε από 1513 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/5/2019
 

Ίσως την πιο περίεργη υπόθεση κλοπής που έχει συμβεί ποτέ ερευνούν οι γερμανικές αρχές της πόλης του Ντίσελντορφ με θύμα μία βραβευμένη Ferrari 288 GTO.

Όπως αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης η αντιπροσωπεία που βρισκόταν η Ferrari 288 GTO στο Ντίσελντορφ, δεχόταν προτάσεις από επίδοξους αγοραστές. Έτσι ένας από αυτούς έκλεισε ραντεβού προκειμένου να δει το αμάξι από κοντά, αλλά και να του κάνει ένα test drive.
 
Αφού αρχικά οι δύο άντρες έκαναν μια βόλτα, με τον πωλητή της αντιπροσωπείας στη θέση του οδηγού, όταν πήγαν να αλλάξουν θέσεις, ο φερόμενος ως αγοραστής πέρασε από μέσα στη θέση του οδηγού και εξαφανίστηκε μαζί με την Ferrari 288 GTO, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τον υπάλληλο της αντιπροσωπείας που στη συνέχεια ανέφερε το περαστικό στις αρχές.
 
Οι αρχικές έρευνες που έκανε η αστυνομία του Ντίσελντορφ για να εντοπίσει τον κλέφτη απέβησαν άκαρπες, με το ιταλικό σπορ αυτοκίνητο ωστόσο να βρίσκεται λίγη ώρα αργότερα σε ένα γκαράζ. Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με τις αναφορές των μέσων του εξωτερικού η τιμή του συγκεκριμένου μοντέλου ανέρχεται πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ.
 
Ένας από τους λόγους είναι πως το μοντέλο  κάποτε ανήκε στον διάσημο πρώην οδηγό της Formula 1, Εντι Ιρβάιν, ο οποίος αγωνίστηκε για την ομάδα της Ferrari μεταξύ 1996 και 1999, αποτελώντας δίδυμο με τον Michael Schumacher.  
 
Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ο οποίος εμφανίστηκε στην αντιπροσωπεία χωρίς να κρύβει με κάποιο τρόπο τα χαρακτηρίστηκα του συνεχίζονται.

Tags: FERRARI