Πλαγιομετωπική και σφοδρή ήταν η σύγκρουση μεταξύ της Ferrari 488 GTB και του λεωφορείου .

Ferrari 488 GTB «βγήκε» ολική (+vid)

2.614 Επισκέψεις στο άρθρο (26/5/2020)

Κατεστραμμένη αποχώρησε από τους πολυσύχναστους δρόμους του Λονδίνου μία Ferrari 488 GTB η οποία συγκρούστηκε με ένα από τα αστικά λεωφορεία.


Πλαγιομετωπική και σφοδρή ήταν η σύγκρουση μεταξύ της Ferrari 488 GTB και του λεωφορείου, σύμφωνα με όσα αναφέρει το δίκτυο Sky News. Μάλιστα τα Μέσα από την πρωτεύουσα της Αγγλίας αναφέρουν πως μέρος του ατυχήματος υπήρξε ο γνωστός Βρετανός ράπερ Swarmz, χωρίς όμως να έχει εξακριβωθεί αν ήταν αυτός που οδηγούσε την «ιταλίδα καλλονή» ή επέβαινε στο supercar ως συνοδηγός.
 
Σύμφωνα με τα στοιχεία αλλά και ένα εκτενές βίντεο το οποίο μπορείτε να δείτε, είναι εμφανές πως η Ferrari καρφώθηκε με το εμπρόσθιο μέρος στο πλαϊνό του λεωφορείου που εκτελούσε ένα από τα δρομολόγια της πόλης του Westminster. Σημαντικό είναι να αναφερθεί πως πέραν των άτυχων οχημάτων, κανένας άνθρωπος δεν τραυματίστηκε.
 
Επιστρέφοντας στα οχήματα βλέπουμε πως στο μπροστά μέρος της 488 GTB η καταστροφή είναι ολοκληρωτική. Όλοι οι αερόσακοι φαίνεται να έχουν αναπτυχθεί κανονικά και όλα δείχνουν πως το αμάξι πάει για ολική καταστροφή. Στον αντίποδα η λογική λέει πως ο V8 3,9 λίτρων με διπλό τούρμπο κινητήρας θα έχει παραμείνει άθικτος οπότε και θα μπορεί να διασωθεί.
 
Τέλος οι ζημιές στο λεωφορείο της γραμμής είναι και εκεί εκτεταμένες. Έτσι και αυτό με τη σειρά του θα χρειαστεί να μείνει στα πιτς για κάποιες ημέρες, μέχρι να επανέλθει στην κατάσταση που πρέπει για να μεταφέρει το επιβατικό κοινό στον προορισμό του.

Δείτε το βίντεο     
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto