Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν τα μέσα από την Αγγλία το νερό έφτασε περίπου το μισό μέτρο.

Ferrari FF παγιδεύτηκε σε πλημμύρα (+vid)

2.841 Επισκέψεις στο άρθρο (10/7/2020)

Αγωγός νερού στο Λονδίνο έσπασε με αποτέλεσμα ένα μέρος του αυτοκινητοδρόμου Α406 να πλημμυρίσει και να παγιδεύσει πλήθος αυτοκινήτων. Μεταξύ αυτών και μία άτυχη Ferrari FF.


Μάλιστα δε μιλάμε για λίγο νερό, σύμφωνα με όσα μεταφέρουν τα μέσα από την Αγγλία το νερό έφτασε περίπου το μισό μέτρο, έχοντας ως αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να μην μπορούν να μετακινηθούν και να παγιδευτούν μαζί φυσικά με τους επιβάτες.
 
Το πιο ακριβό από τα άτυχα αυτοκίνητα ήταν αυτή η κόκκινη Ferrari FF που βλέπετε, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον όσον ανθρώπων βρέθηκαν στο σημείο. Εικόνες και βίντεο έκαναν τον γύρου του διαδικτύου και φυσικά κατέκλισαν και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Να σημειωθεί πως μεταξύ των άλλων θυμάτων ήταν μια BMW Σειρά 7 και μια Mercedes C-Class.
 
Το BBC αναφέρει ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου έστειλε τέσσερα οχήματα και 25 πυροσβέστες στο σημείο. Οκτώ οδηγοί διασώθηκαν μέσα σε περίπου 2 ώρες και στη συνέχεια ξεκίνησε η άντληση των υδάτων και η αποκατάσταση του αγωγού. Σύμφωνα με τις αρμόδιες υπηρεσίες υπεύθυνος για την πλημμύρα είναι ένας σπασμένος αγωγός διαμέτρου 24 ιντσών, ο οποίος μεταφέρει το νερό στον Τάμεση.   

Δείτε το βίντεο

Mercedes
test center