Ferrari Purosangue: Η υπερβολική ζήτηση βάζει στοπ στις παραγγελίες
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ferrari Purosangue: Η υπερβολική ζήτηση βάζει στοπ στις παραγγελίες

4.666 Επισκέψεις στο άρθρο (16/9/2022)

Η νέα Ferrari Purosangue δεν έχει πολύ από τη στιγμή που παρουσιάστηκε, όμως η ιταλική μάρκα δεν αποκλείεται να «σφραγίσει» σε χρόνο dt τα βιβλία παραγγελιών!!!

Τεράστια η ζήτηση

Η νέα Ferrari Purosangue αποκαλύφθηκε στο κοινό ως το πρώτο crossover μοντέλο της ιταλικής φίρμας, με τέσσερις πόρτες και χώρους για οικογένεια. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την επιβεβαίωση της μάρκας ότι η Purosangue είναι εξοπλισμένη με το V12 μοτέρ ανέβασε στα ύψη τη ζήτηση και έτσι δεν αποκλείεται να αναγκάσει την ιταλική φίρμα να σταματήσει να δέχεται παραγγελίες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Εκτοξεύτηκαν οι προπαραγγελίες

Την είδηση αυτή αποκάλυψε με δηλώσεις του ο επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ της Ferrari, Enrico Galliera, που αποκάλυψε πως αν και οι προπαραγγελίες ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2018, η ζήτηση «εξερράγη» τις τελευταίες ημέρες. «Κινδυνεύουμε να μην μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε τη ζήτηση και ίσως χρειαστεί να κλείσουμε την παραλαβή παραγγελιών πολύ σύντομα», είπε ο Galliera.

Οι παλιοί πελάτες θα πάρουν πρώτοι την Purosangue

Από κει και πέρα ο Galliera πρόσθεσε ότι η Purosangue προσελκύει πολλούς νέους αγοραστές στη Ferrari, αλλά αναγνώρισε ότι οι υπάρχοντες πελάτες θα είναι οι πρώτοι που θα λάβουν τα νέα τους crossover. «Κάθε κάτοχος Ferrari θέλει να έχει μία Purosangue και πρέπει να τον ανταμείψουμε, καθώς είναι αυτοί που έκαναν τη Ferrari αυτό που είναι σήμερα».

Συνέχεια του άρθρου >>>
PEIRAIOS LEASING
NISSAN