Σε περίοπτη θέση θα βρίσκεται αυτό το Fiat 500 F.

Ο χαρακτηριστικός σχεδιασμός του 500 δεν το αφήνει ποτέ να ξεφύγει από τις τάσεις που ακολουθεί η μόδα.

Fiat 500 έκθεμα σε μουσείο

2.665 Επισκέψεις στο άρθρο (17/12/2018)

Σε περίοπτη θέση θα βρίσκεται αυτό το Fiat 500. Δείτε που και γιατί.

Σε περίοπτη θέση θα βρίσκεται αυτό το Fiat 500 F, το οποίο από τη νέα χρονιά θα αποτελεί το πρώτο έκθεμα που θα βλέπουν όσοι επισκεφθούν το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στη Νέα Υόρκη, το οποίο θα φιλοξενήσει την έκθεση «The Value of Good Design» (Η αξία του καλού σχεδίου).
 
Όπως καταλαβαίνετε από τον τίτλο η εν λόγω έκθεση έχει ως βασικό της στοιχείο τον σχεδιασμό και για αυτός ακριβώς το λόγο η επιλογή του Fiat 500 F δεν έγινε τυχαία, καθώς το μίνι ιταλικό  αυτοκίνητο από το 1965 έως το 1972 ήταν η πιο δημοφιλής έκδοση του αρχικού 500 κατά τη διάρκεια των 18 χρόνων κατασκευής του.
Μάλιστα σημειώνεται πως ο χαρακτηριστικός σχεδιασμός του 500 δεν το αφήνει ποτέ να ξεφύγει από τις τάσεις που ακολουθεί η μόδα, κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα από το γεγονός πως μετά από τόσες δεκαετίες συνεχίζει να διατηρεί τους οπαδούς του αλλά και να κερδίζει ακόμα περισσότερους.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως η έκθεση θα παρουσιάσει διάφορα αντικείμενα από όλους τους τομείς βιομηχανικού σχεδιασμού, από οικιακά έπιπλα και συσκευές, ηλεκτρονικά, αθλητικά είδη, γραφικά, παιχνίδια αλλά και μέσα μεταφοράς.  
 
Η έκθεση «The Value of Good Design» θα διεξαχθεί από τις 10 Φεβρουαρίου έως τις 27 Μαΐου του 2019.  

Toyota
moto