Το Fiat 500 είναι το μοναδικό αυτοκίνητο της μίνι κατηγορίας που εφοδιάζεται και με κινητήρα πετρελαίου.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Fiat 500 είναι το μοναδικό αυτοκίνητο της μίνι κατηγορίας που εφοδιάζεται και με κινητήρα πετρελαίου.

Fiat 500: Ήρθε για να mini

18.249 Επισκέψεις στο άρθρο (4/1/2017)

+ Σχεδίαση, νεανικός χαρακτήρας, δυνατότητες εξατομίκευσης, οδική συμπεριφορά, ευελιξία

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

- Τιμή αγοράς, χώροι 

Το πρώτο μέλος της οικογένειας και εκείνο που παραλίγο να μην γεννηθεί ποτέ. Ευτυχώς επικράτησε η λογική και τελικά το Fiat 500 απέκτησε «σάρκα και οστά» για να αποτελέσει το εφαλτήριο της ανοδικής πορείας της εταιρείας, βγάζοντάς την από την πολύ δύσκολη οικονομική θέση που είχε περιέλθει. Το Fiat 500 είναι ένα κεφάλαιο μόνο του για την ιστορία της ιταλικής φίρμας, κάτι που συνεχίζει να υποστηρίζει με επιτυχία και στην τελευταία του εκδοχή. Όλη η πορεία του μέχρι σήμερα, σχεδιάστηκε προσεκτικά και ενισχύθηκε με τις σωστές ενέργειες του τμήματος marketing της εταιρείας, για να φτάσει να αποτελεί ένα από τα πιο trendy μίνι αυτοκίνητα παγκοσμίως. Το Fiat 500 είναι όμορφο σχεδιαστικά και προσφέρει πολύ μεγάλες δυνατότητες εξατομίκευσης καθιστώντας κάθε 500αράκι μοναδικό. 
Εσωτερικό – Χώροι: Ξεχωριστό και στο εσωτερικό του
Στο εσωτερικό του η εικόνα είναι νεανική και σύγχρονη ενώ η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή παρά την παρουσία σκληρών αποκλειστικά πλαστικών. Οι χώροι με μικρές παραχωρήσεις από άτομα άνω του μέσου ύψους είναι επαρκείς για 4 επιβάτες, ενώ ο χώρος αποσκευών είναι οριακός με όγκο 185 λίτρων. 
 
Κινητήρες: Από 0,9 λίτρα και με diesel 1,3 λίτρων
Το Fiat 500 εφοδιάζεται με κινητήρες 1,2 λίτρων με απόδοση 69 ίππων και με τον ΤwinAir (δικύλινδρος turbo) με απόδοση 85 ή 105 ίππων, ενώ είναι το μοναδικό μίνι αυτοκίνητο που διατίθεται και με κινητήρα πετρελαίου (1,3 λίτρων MultiJet με απόδοση 95 ίππους).
 
Διαθέσιμες εκδόσεις
Το Fiat 500 είναι διαθέσιμο σε 4 εξοπλιστικές εκδόσεις (Pop, Lounge, S και Riva) με την βασική να διαθέτει 7 αερόσακους, σύστημα infotainment U-Connect, αιρ-κοντίσιον και όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, απουσιάζουν όμως οι ζάντες αλουμινίου. Η τιμή του ξεκινά από τα 11.960 ευρώ με έκπτωση, ενώ στην ακριβότερη έκδοσή του κοστίζει 19.640 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto