Έφτασε σε δημοπρασία  για ένα πολύ καλό λόγο: την καταπολέμηση του AΙDS.

To αυτοκίνητο ήταν παρόν στο γκαλά που έγινε στις 21 Σεπτέμβρη και σύμφωνα με πληροφορίες πωλήθηκε αντί μεγάλου ποσού.

Τα χρώματα δεν μένουν μόνο στο εξωτερικό, αλλά διακοσμούν και το εσωτερικό του Fiati 500C.

Fiat 500C στο «σφυρί» για καλό σκοπό

2.579 Επισκέψεις στο άρθρο (25/9/2017)

Σε δημοπρασία για την καταπολέμηση του AIDS βρέθηκε Fiat 500C με περιποίηση από δημοφιλή βελτιωτικό οίκο του Μιλάνου. Δείτε το.

Τι συμβαίνει όταν η μόδα συναντά τον κόσμο της αυτοκίνησης; Πολλές είναι οι φορές που διάφορες αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν συνεργαστεί με οίκους μόδας με το αποτέλεσμα να είναι άλλες φορές κομψό και άλλες απαράδεκτο. Ωστόσο, ανεξάρτητα με αν αρέσει ή όχι σε κάποιον το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, έφτασε σε δημοπρασία  για ένα πολύ καλό λόγο: την καταπολέμηση του AΙDS.

To αυτοκίνητο έλαβε την «περιποίηση» του σε δημοφιλές κατάστημα στο Μιλάνο που ειδικεύεται στο να δίνει νέα εμφάνιση σε οτιδήποτε του ζητηθεί από ελικόπτερα μέχρι γιοτ. Η έμπνευση ήρθε από την σχεδιάστρια μόδας Αngela Missoni  που έχει την ομώνυμη εταιρεία στο Βαρέζε. Η ίδια είναι γνωστή οπαδός των πολύχρωμων σχεδίων και των γεωμετρικών σχημάτων που όπως φαίνεται κάνουν παραπάνω από αισθητή την παρουσία τους.
 
Τα χρώματα δεν μένουν μόνο στο εξωτερικό, αλλά διακοσμούν και το εσωτερικό του Fiati 500C με την Missoni να προμηθεύει η ίδια τα υλικά για το project.
To αυτοκίνητο ήταν παρόν στο γκαλά που έγινε στις 21 Σεπτέμβρη και σύμφωνα με πληροφορίες πωλήθηκε αντί μεγάλου ποσού.
 

NEO TRAFIC
skoda