• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Όταν έχεις 15.000 ευρώ και θες ένα οικογενειακό, αυτά θα κοιτάξεις.

Fiat Tipo VS Nissan Pulsar VS SEAT Leon

Διαβάστηκε από 120179 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/11/2017

Ψάχνεις οικογενειακό με 15 χιλιάρικα; Δες 3 μοντέλα, με μπόλικους χώρους και τιμή στα 15 χιλιάρικα. Εσύ ποιο θα διάλεγες;

 
Για να αποκτήσεις ένα ευρύχωρο αυτοκίνητο που θα «βολέψεις» την οικογένειά σου, με όσο το δυνατόν χαμηλότερο αντίτιμο, εκ των πραγμάτων θα στραφείς στην μικρομεσαία κατηγορία. Εκεί θα συναντήσεις αρκετές αξιόλογες προτάσεις, όμως όταν το ζητούμενο είναι η όσο το δυνατόν χαμηλότερη τιμή και οι αναλογικά καλύτεροι χώροι, τα 3 μοντέλα του συγκριτικού είναι εκείνα που ξεχωρίζουν.

Σχεδίαση: Δυναμικές γραμμές για Leon και Pulsar, πιο εκλεπτυσμένο το Tipo
Η σχεδίαση των τριών 5θυρων αυτοκινήτων χαρακτηρίζεται σε κάθε περίπτωση καλαίσθητη με το πιο φρέσκο εμφανισιακά ανανεωμένο SEAT Leon να είναι δυναμικό αισθητικά και πιο σύγχρονο μέσω της νέας μάσκας, των ανασχεδιασμένων προφυλακτήρων και των όμορφων LED φωτιστικών σωμάτων εμπρός και πίσω. 
Το Fiat Tipo είναι και εκείνο αρκετά δυναμικό αισθητικά, ενώ συγκριτικά με τα υπόλοιπα εκφράζει ένα περισσότερο εκλεπτυσμένο ύφος, με την σχεδίασή του να κρίνεται στο σύνολό της πιο ενδιαφέρουσα.

Το Pulsar από την άλλη είναι λίγο πιο συγκρατημένο αισθητικά, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως του λείπει ομορφιά ή δυναμισμός. Το σφηνοειδές μπροστινό μέρος, με τη μεγάλη «V-Shaped» γρίλια, όπου εδράζεται το λογότυπο της φίρμας και τα μοντέρνα φωτιστικά σώματα διαμορφώνουν ένα κομψό αισθητικό σύνολο.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

 • Νίκος

  Στα + του Leon ο χώρος αποσκευών που ειναι ο μικρότερος απο τους 3 ; Ο high tech προτιμάει το pulsar που δεν έχει ούτε οθόνη αφής στη συγκρινόμενη έκδοση ; Καλά, άλλος γράφει την παρουσίαση και άλλος το συμπέρασμα ή ζαλίστηκε ο συντάκτης στο τέλος ;

    4
  • autotriti

   Απάντηση: Πράγματι στα + του Leon μπαίνει ο χώρος αποσκευών και αυτός το κάνει ικανό να ανταγωνιστεί 2 μοντέλα (Tipo, Pulsar) που οι χώροι είναι ήδη το δυνατό τους σημείο. Όσο για τον high-tech οδηγό, γράφουμε ξεκάθαρα ότι δεν του αρκούν οι βασικές εκδόσεις και θα πρέπει να πάει σε πιο πλούσιες εξοπλιστικά.

    
 • kernel

  Το pulsar το αγοράσα πριν 10 μήνες καινούργιο για τη γυναίκα μου και ήδη τρίζει σα κουδουνίστρα. Η ποιότητα κατασκευής είναι εντελώς απαράδεκτη.

   

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Υπηρεσίες - Προϊόντα