• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Όταν έχεις 15.000 ευρώ και θες ένα οικογενειακό, αυτά θα κοιτάξεις.

Fiat Tipo VS Nissan Pulsar VS SEAT Leon

Διαβάστηκε από 13540 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/8/2017

Ό,τι πιο οικογενειακό στα 15.000 ευρώ - Το Fiat Tipo στην diesel του έκδοση έρχεται αντιμέτωπο με τα βενζινοκίνητα Nissan Pulsar και SEAT Leon. Τι κι αν είναι με διαφορετικό καύσιμο; Όταν έχεις 15.000 ευρώ και θες ένα οικογενειακό, αυτά θα κοιτάξεις.

 
Για να αποκτήσεις ένα ευρύχωρο αυτοκίνητο που θα «βολέψεις» την οικογένειά σου, με όσο το δυνατόν χαμηλότερο αντίτιμο, εκ των πραγμάτων θα στραφείς στην μικρομεσαία κατηγορία. Εκεί θα συναντήσεις αρκετές αξιόλογες προτάσεις, όμως όταν το ζητούμενο είναι η όσο το δυνατόν χαμηλότερη τιμή και οι αναλογικά καλύτεροι χώροι, τα 3 μοντέλα του συγκριτικού είναι εκείνα που ξεχωρίζουν.

Σχεδίαση: Δυναμικές γραμμές για Leon και Pulsar, πιο εκλεπτυσμένο το Tipo
Η σχεδίαση των τριών 5θυρων αυτοκινήτων χαρακτηρίζεται σε κάθε περίπτωση καλαίσθητη με το πιο φρέσκο εμφανισιακά ανανεωμένο SEAT Leon να είναι δυναμικό αισθητικά και πιο σύγχρονο μέσω της νέας μάσκας, των ανασχεδιασμένων προφυλακτήρων και των όμορφων LED φωτιστικών σωμάτων εμπρός και πίσω. 
Το Fiat Tipo είναι και εκείνο αρκετά δυναμικό αισθητικά, ενώ συγκριτικά με τα υπόλοιπα εκφράζει ένα περισσότερο εκλεπτυσμένο ύφος, με την σχεδίασή του να κρίνεται στο σύνολό της πιο ενδιαφέρουσα.

Το Pulsar από την άλλη είναι λίγο πιο συγκρατημένο αισθητικά, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως του λείπει ομορφιά ή δυναμισμός. Το σφηνοειδές μπροστινό μέρος, με τη μεγάλη «V-Shaped» γρίλια, όπου εδράζεται το λογότυπο της φίρμας και τα μοντέρνα φωτιστικά σώματα διαμορφώνουν ένα κομψό αισθητικό σύνολο.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
  • JOHN

    Προς Α.Τ.: Έχω παρατηρήσει ότι ενώ όλες οι φωτογραφίες των αυτοκινήτων είναι έγχρωμες, αυτές που απεικονίζουν το εσωτερικό των αυτοκινήτων είναι ασπρόμαυρες. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα τεστ συγκριτικά και μη. Έτσι όμως διαστρεβλώνεται η εικόνα τους και δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα. Είναι τόσο δύσκολο να είναι και αυτές έγχρωμες?

      1