Η παρουσίαση της νέας γενιάς Ford Fiesta σε Live Streaming

Η παρουσίαση της νέας γενιάς Ford Fiesta σε Live Streaming

Fiesta: Αποκάλυψη τώρα!

4.776 Επισκέψεις στο άρθρο (29/11/2016)

Σε λίγες ώρες, το νέο και ανανεωμένο Ford Fiesta θα βρίσκεται στις οθόνες σας, καθώς η Ford θα παρουσιάσει σε live streaming το νέο της μοντέλο απόψε, στις 10 ώρα Ελλάδας.

Η νέα γενιά του Ford Fiesta αναμένεται να λανσαριστεί στα μέσα του 2017, αλλά σήμερα στις 8 το απόγευμα θα έχουμε την ευκαιρία να την εξετάσουμε διεξοδικά, αφού θα αποκαλυφθεί στις οθόνες μας σε live streaming. Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στο autotriti.gr.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει πάντως, μετά και τις πρώτες «κατασκοπευτικές» φωτογραφίες, τα συμπεράσματα για το νέο μοντέλο, αφορούν το μέγεθός τους, καθώς θα μεγαλώσει σε διαστάσεις, ενώ θα είναι και ακριβότερο, δημιουργώντας χώρο και παίρνοντας αποστάσεις από το μικρότερο και φθηνότερο Ka+, με το οποίο η Ford θέλει να χτυπήσει μοντέλα όπως το Dacia Sandero.
 
Ποιοτική αναβάθμιση εκτιμάται στο εσωτερικό, όπου αναμένονται στοιχεία όπως η οθόνη αφής και το σύστημα infotainment SYNC3 της εταιρείας, ενώ στο εξωτερικό, από όσα μπορεί κανείς να διακρίνει πίσω από το καμουφλάζ, το νέο Fiesta ακολουθεί τα πρότυπα του Focus, με το μακρύτερο ρύγχος να δείχνει πιο τετραγωνισμένο. Η εξαγωνική γρίλια μεγαλώνει και αυτή με τη σειρά της, ενώ τα φαρδύτερα εμπρός και τα οριζόντια πίσω φωτιστικά σώματα, κάνουν το αμάξι να δείχνει πιο πλατύ.
 
Υπομονή όμως, καθώς σε λίγες μόνο ώρες θα έχουμε και την τελική εικόνα του νέου μοντέλου. Το Live Streaming θα ξεκινήσει στις 10 μ.μ. εδώ

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center