Αυτή είναι η πρώτη κατασκοπευτική εικόνα της νέας έκδοσης του Focus RS που ετοιμάζει η Ford.

Αυτή είναι η πρώτη κατασκοπευτική εικόνα της νέας έκδοσης του Focus RS που ετοιμάζει η Ford.

Focus RS500

9.421 Επισκέψεις στο άρθρο (25/6/2016)

Πριν από λίγες ημέρες γράφαμε για φήμες που έκαναν λόγο για νέα, κορυφαία έκδοση του Focus RS, στα πρότυπα του RS500. Αυτή τη φορά... έχουμε και την πρώτη κατασκοπευτική εικόνα που πιστοποιεί πως κάτι νέο ετοιμάζει η Ford.

Τελικά οι φήμες που ήθελαν τη Ford να κατασκευάζει σκληροπυρηνική έκδοση του... σκληροπυρηνικού Focus RS, φαίνεται πως επιβεβαιώνονται από αυτή την εικόνα. Μία εικόνα κατασκοπευτική, η οποία λήφθηκε κατά την περίοδο δοκιμών εξέλιξης του αυτοκινήτου, το οποίο θα ακολουθεί τα χνάρια του RS500.
Κάτω από το καπό θα παραμείνει ο 2.3 EcoBoost κινητήρας, η απόδοσή του όμως θα ανέβει από τους 350 ίππους του «απλού» Focus RS και ίσως πλησιάζει τα 400 άλογα. Στόχος των μηχανικών της Ford είναι να κερδίζουν ξεκάθαρα τα Audi RS3 και Mercedes-AMG A 45. Φυσικά, αλλαγές θα υπάρχουν τόσο στη μετάδοση όσο και στο κιβώτιο ταχυτήτων καθώς και στα φρένα.
Σε κάθε περίπτωση, το μέλλον του φημολογούμενου μοντέλου, θα το κρίνει η εμπορική πορεία του Focus RS και το κατά πόσο στην Ford θα κρίνουν πως οι πελάτες τους θέλουν κάτι ακόμα πιο δυνατό και γρήγορο. Αν και όπως φαίνεται οι αποφάσεις έχουν ληφθεί. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center