Αρκετά δυναμική εμφάνιση, με τα βλέμματα των περισσοτέρων να επικεντρώνονται στο εμπρός μυώδες καπό με την μάσκα σε σχήμα τραπέζιου.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αρκετά δυναμική εμφάνιση, με τα βλέμματα των περισσοτέρων να επικεντρώνονται στο εμπρός μυώδες καπό με την μάσκα σε σχήμα τραπέζιου.

Την άνοιξη στην Ελλάδα το νέο Ford Ecosport

23.097 Επισκέψεις στο άρθρο (7/1/2015)

To φουτουριστικό Ecosport, όπως μαρτυρά και το compact διαστάσεων παρουσιαστικό του, βασίζεται στο Fiesta και αποτελεί μια χρήσιμη προσθήκη στην γκάμα της Ford.

Το Ecosport αποτελεί την πρόταση της Ford στην κατηγορία των μικρών SUV, όντας το μοντέλο το οποίο θα πλαισιώσει το πολυμορφικό B-MAX, το Fiesta, αλλά και το Tourneo Courier. Η έλευση του νέου μοντέλου της Ford έρχεται την χρονική περίοδο που η κατασκευάστρια εταιρεία εκτιμά ότι στο διάστημα 2013 - 2018, οι πωλήσεις όλων των SUV στην Ευρώπη θα αυξηθούν κατά 22% και οι πωλήσεις των μικρών SUV – όπως το EcoSport – θα αυξηθούν κατά 90%.  
Όμορφος και χρηστικός συνδυασμός!
Το Ford EcoSport, είναι το πρώτο παγκόσμιο SUV της Ford, διαθέτει απαράμιλλο στιλ, συνδυασμένο με την πρακτικότητα. Για την κατασκευή αυτού του μικρού SUV μήκους 4,27 μέτρων, συνεργάστηκαν μηχανικοί και σχεδιαστές της Ford από 16 χώρες. Εμφανισιακά σε κερδίζει με το έντονο και μυώδες εμπρός καπό, το οποίο συνοδεύεται από μια μάσκα πέντε τμημάτων και μεγάλα φωτιστικά σώματα τα οποία εκτείνονται μέχρι τη μέση του καπό και τα οποία ενσωματώνουν τις λωρίδες φώτων LED. 
Έν αντιθέσει με τα υπόλοιπα compact crossover (Renault Captur, Opel Mokka) που έχει να συναγωνιστεί το Ford EcoSport διαθέτει ένα αρκετά πιο έντονο off road παρουσιαστικό. Η άποψη αυτή ενδυναμώνεται από την κρεμαστή ρεζέρβα στην 5η πόρτα, από την απόσταση από το έδαφος, η οποία αγγίζει τα 20 εκατοστά, αλλά και από τις εμπρός και πίσω προστατευτικές ποδιές.
Η άποψή μας
Το Ford EcoSport αποτελεί σημαντική προσθήκη στην γκάμα της Ford, όντας παράλληλα και πιο δυναμικό (εμφανισιακά) από τον ανταγωνισμό του. Η επιθετική σχεδίαση, αλλά κυρίως οι πολύ καλοί και οι ολιγαρκείς σε καύσιμο κινητήρες της Ford, θα κάνουν πολλούς να σκεφτούν την αγορά ενός Ford EcoSport. Το Compact crossover της Ford βάζει ισχυρή υποψηφιότητα να γίνει το best seller της κατηγορίας του. 

Το… crossover Fiesta!

Το… crossover Fiesta!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center