Το Edge εφοδιάζεται με «έξυπνο», ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα κίνησης σε όλους τους τροχούς AWD με πολύδισκο συμπλέκτη, ώστε να μπορεί να κατανέμει μέχρι και το 100% της ροπής στους εμπρός ή πίσω τρ

Το Edge εφοδιάζεται με «έξυπνο», ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα κίνησης σε όλους τους τροχούς AWD με πολύδισκο συμπλέκτη, ώστε να μπορεί να κατανέμει μέχρι και το 100% της ροπής στους εμπρός ή πίσω τροχούς.

Τεχνολογία: Με μεγάλη προίκα

73.075 Επισκέψεις στο άρθρο (13/4/2017)

Όσον αφορά την τετρακίνησή του, το Edge εφοδιάζεται με «έξυπνο», ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα κίνησης σε όλους τους τροχούς AWD με πολύδισκο συμπλέκτη, ώστε να μπορεί να κατανέμει μέχρι και το 100% της ροπής στους εμπρός ή πίσω τροχούς, ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν στο δρόμο. Στον τομέα της παθητικής ασφάλειας, διαθέτει ακόμη ενσωματωμένους αερόσακους στις ζώνες ασφαλείας των δύο εξωτερικών θέσεων του πίσω καθίσματος. Τέλος στον τομέα της ενεργητικής ασφάλειας, μεταξύ πολλών άλλων έχει να επιδείξει κάμερα τοποθετημένη στο εμπρός μέρος του οχήματος και παρέχει ορατότητα 180 μοιρών του δρόμου μπροστά και στις πλευρές - από 90 μοίρες προς τα αριστερά του οχήματος έως 90 μοίρες προς τα δεξιά. Με την οθόνη της κεντρικής κονσόλας του οχήματος να προβάλει διαιρεμένη εικόνα προς τις δύο πλευρές εμπρός (δεξιά-αριστερά), επιτρέπει στον οδηγό να μπορεί να δει καθώς πλησιάζει στην άκρη του στενού, τα διερχόμενα αυτοκίνητα, τους πεζούς ή άλλους κινδύνους (πχ. ποδηλάτες).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Κάντε κλικ για να δείτε τα Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda