Το F-150 Raptor.

F-150 Raptor με 700 PS;

2.010 Επισκέψεις στο άρθρο (26/3/2019)

Toν αντίπαλο του Ram Rebel TRX φαίνεται πως ετοιμάζει η Ford. Διαβάστε τι γνωρίζουμε.

Έτοιμη να «αποχαιρετήσει» την τωρινή γενιά του F-150 Raptor pick-up με μια τελευταία ειδική έκδοση που θα εξοπλίζεται με τον ίδιο υπερτροφοδοτούμενο 5,2 λίτρων V8 κινητήρα που έχει λάβει και η Μustang GT500 είναι η Ford.

Eάν οι παραπάνω φήμες αποδειχθούν αληθινές, τότε έκδοση αυτή θα είναι ότι πιο ισχυρό έχουμε δει στο F-150 Raptor. Το περίεργο είναι ότι η Ford, μέχρι αυτή την στιγμή, δεν έχει αποκαλύψει πόσα άλογα αποδίδει το μοτέρ στην Shelby Mustang GT500, πέρα από το γεγονός ότι η ισχύς ξεπερνά τα 700 PS. Πληροφορίες κάνουν λόγο πως το κιβώτιο του pick-up θα είναι το ίδιο 10τάχυτο αυτόματο που χρησιμοποιούν η Mustang GT500 αλλά και η Chevrolet Camaro ZL1.
 
Ποιος είναι ο λόγος όπως που η Ford θέλει να κατασκευάσει ένα τόσο ισχυρό pick-up; Το μοντέλο αυτό λέγεται πως θα είναι η απάντηση της μάρκας στο επερχόμενο Ram Rebel TRX που λέγεται πως θα εξοπλίζεται από το ίδιο μοτέρ που χρησιμοποιεί η Dodge για το Hellcat και έχει απόδοση 707 άλογα. Με τις πωλήσεις της κατηγορίας να αυξάνονται συνεχώς, η Ford δεν θέλει να χάσει σε κανέναν τομέα τα πρωτεία που κρατά και να αφήσει την Ram να κερδίσει τις εντυπώσεις με την παραπάνω νέα έκδοση που ετοιμάζει.

Aν τα σχέδια της Ford πραγματοποιηθούν, το ντεμπούτο του πανίσχυρου pick-up θα γίνει στα τέλη του 2020, λίγο πριν παρουσιαστεί το F-150 της επόμενης γενιάς.
 

Toyota
moto