Το Civic εκφράζει σπορ χαρακτήρα σε αυτή του την έκδοση, όντας ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην γρήγορη κίνηση.

Το Focus είναι άνετο στον ανοιχτό αυτοκινητόδρομο και τα πολύωρα ταξίδια, όμως το χάρισμά του είναι πως μπορεί να «γίνει» διασκεδαστικό σε δρόμο με στροφές.

Η διάταξη των πολλαπλών συνδέσμων έχει συνεισφέρει στην ήδη πολύ καλή άνεση του Golf στο δρόμο και στη σταθερότητα του πίσω μέρους.

Οδική συμπεριφορά: Πιο σπορτίφ συμπεριφορά σε Civic και Focus

183.723 Επισκέψεις στο άρθρο (13/4/2018)

Με Honda και Ford να έχουν «προικίσει» αυτές τις ισχυρές προτάσεις με σπορ πακέτο ανάρτησης (Sport στο Civic και ST-Line στο Focus), καθίσταται σαφές ότι σε αυτές τις περιπτώσεις η αυξημένη ιπποδύναμη των 182 ίππων τους, είναι σε θέση να προσφέρει πολλά περισσότερα από απλώς σβέλτες μετακινήσεις. Κάτι το οποίο υφίσταται σε κάθε περίπτωση αφού και τα δύο εκφράζουν έναν δυναμικό και ευχάριστο οδηγικό χαρακτήρα ιδιαίτερα σε συνθήκες πίεσης. Η ανάρτησή τους έχει ένα σαφώς πιο σπορ προσανατολισμό από των απλών τους εκδόσεων με μικρότερης απόδοσης κινητήρες, ωστόσο προσφέρουν πολύ καλά επίπεδα άνεσης, με αυτή του Civic να υπερτερεί ελαφρώς σε απόσβεση και ποιότητα κύλισης. Το Focus παραδοσιακά και δη σε αυτή την έκδοση, προσφέρει πιο fun to drive χαρακτήρα για τον οδηγό του, ενώ το Civic παραμένει πεισματικά βιδωμένο σε κάθε είδους δρόμο και έτσι καθίσταται πιο αποτελεσματικό. Το Volkswagen Golf είναι και εκείνο σε θέση να κινηθεί αρκετά γρήγορα με αρωγό τον πολύ καλό του κινητήρα, ενώ ως πιο νορμάλ έκδοση, προσφέρει καλύτερα επίπεδα άνεσης και καλύτερη ποιότητα κύλισης και διακρίνεται έτσι στον τομέα. Η μεγάλη διαφορά σε αυτή την έκδοση αφορά στην παρουσία της διάταξης πολλαπλών συνδέσμων στην πίσω ανάρτηση, αντί του ημιάκαμπτου. Αυτό έχει συνεισφέρει ακόμα περισσότερο στην βελτίωση της οδηγικής του εικόνας, άσχετα αν συγκριτικά με τα άλλα δύο στερείται χαρακτήρα μιας σπορ έκδοσης. Εστιασμένα και σε πιο σπορτίφ αναζητήσεις είναι και τα φρένα, με τα Civic και Focus να είναι πιο αποτελεσματικά στην διαδικασία.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Σχολιάστε