• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ιδιαίτερα προσεγμένη ποιότητα στην καμπίνα του Focus και 8 ιντσών οθόνη αφής για το SYNC3. ¶φθονη χρήση μαλακού πλαστικού στο ταμπλό και στο πάνω μέρος των θυρών.

Λιτό αλλά λειτουργικό είναι το ταμπλό του νέου i30. Δεν απαιτείται χρόνος εξοικείωσης ούτε λείπει κάτι από εξοπλισμό, ακόμα και στη βασική διαμόρφωση.

Όμορφο σχεδιαστικά είναι το εσωτερικό της νέας Toyota Corolla. Ξεχωρίζει για τη σχεδίαση του ταμπλό και τον high tech αέρα του, ενώ κερδίζει και τη μάχη της ποιότητας.

Εσωτερικό: Πιο high tech η Corolla και το Focus

82.739 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/8/2019

Το εσωτερικό της νέας Toyota Corolla κερδίζει το ενδιαφέρον με τη σχεδίαση του ταμπλό και τον high tech γενικότερα διάκοσμό του, αν και πολύ κοντά σε αυτόν έρχεται και το Ford Focus. Οι οθόνες αφής των 8 ιντσών για αμφότερα τα μοντέλα άλλωστε διαμορφώνουν σε μεγάλο βαθμό αυτόν τον χαρακτήρα, ενώ το i30 δείχνει πιο λιτό, χωρίς όμως να του λείπει ουσιαστικά κάτι. Προαιρετικά μάλιστα τόσο το Focus όσο και η Corolla εντείνουν τον σύγχρονο διάκοσμο με ψηφιακό πίνακα οργάνων και head up display. Το εσωτερικό του Hyundai i30 είναι σαφώς πιο συμβατικό σχεδιαστικά, όμως είναι και το πιο λειτουργικό με την καλύτερη εργονομία.

Ποιοτικά, και τα τρία μοντέλα επιδεικνύουν ένα πολύ καλό προφίλ, με την Corolla να υπερτερεί κυρίως λόγο της καλύτερης ποιότητας υλικών που χρησιμοποιούνται στα «δευτερεύοντα» σημεία, όπως στο κάτω μέρος του ταμπλό, στο εσωτερικό των θυρών και στη βάση της κεντρικής κονσόλας. ¶λλο ένα στοιχείο που αξίζει να σημειώσουμε, είναι η ευχάριστη θέση οδήγησης των Corolla και Focus με σπορ αναφορές. Στη μάχη των infotainment και πάλι το Focus ξεχωρίζει μέσω του Sync3 συστήματος, τόσο για την λειτουργικότητα και την απόκρισή του, όσο και της απεικόνισής του. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ