Διττός ο χαρακτήρας του Focus στο δρόμο. Όσο άνετο είναι στον ανοιχτό δρόμο, τόσο διασκεδαστικό μπορεί να γίνει σε δρόμο με στροφές.

Διττός ο χαρακτήρας του Focus στο δρόμο. Όσο άνετο είναι στον ανοιχτό δρόμο, τόσο διασκεδαστικό μπορεί να γίνει σε δρόμο με στροφές.

Στο δρόμο: Παραμένει fun to drive

40.226 Επισκέψεις στο άρθρο (26/1/2015)

Και στην πιο… αδύναμη έκδοση με τους 95 ίππους, το Ford Focus 1,5 TDCi ικανοποιεί τον ενθουσιώδη οδηγό, ξεχωρίζοντας με τον οδηγοκεντρικό του χαρακτήρα. Ο κινητήρας βοηθάει την γρήγορη οδήγηση (τηρουμένων των αναλογιών) μιας και φορτώνει από χαμηλά, ενώ οι σχέσεις στο 6τάχυτο κιβώτιο «γλιστράνε» εύκολα ακόμα και στις γρήγορες αλλαγές. Το «ελάφρωμα» του τιμονιού (προς χάρη της άνεσης) δεν μειώνει την παρεχόμενη πληροφόρηση προς τον οδηγό, όντας ακριβές τόσο γύρω από την ευθεία, όσο και στις καμπές, ενώ με τις 2,6 στροφές από άκρη σε άκρη, είναι γρήγορο. 

Η ανάρτηση κάνει εξαιρετική δουλειά, φιλτράροντας κάθε κακοτεχνία του οδοστρώματος, ενώ συμβάλει στην οδηγοκεντρικό χαρακτήρα του Focus. Όταν ξεκινήσουν οι στροφές, ο οδηγός θα εκπλαγεί με το πόσο υπάκουο είναι το Focus, με το turn in του αυτοκινήτου να εντυπωσιάζει. Το πάτημα του Focus είναι αρχοντικό με ελάχιστες κλίσεις και μηδενικές πλεύσεις, όντας, παράλληλα, ευθύβολο ακόμα και σε απαγορευτικές ταχύτητες. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
NISSAN