To kit αυξάνει την απόδοση του καυτού hatch στα 410 άλογα και στα 576 Nm μέγιστης ροπής

To kit αυξάνει την απόδοση του καυτού hatch στα 410 άλογα και στα 576 Nm μέγιστης ροπής

Βελτιωμένο Ford Focus RS

2.923 Επισκέψεις στο άρθρο (2/9/2016)

Ο βελτιωτικός οίκος Hennessey προσφέρει kit αναβάθμισης για το Ford Focus RS, το οποίο θα αυξήσει τη ιπποδύναμη του hothatch στους 410 ίππους.

Το τελευταίο πρότζεκτ που ανέλαβε η Hennessey ήταν λίγο διαφορετικό από αυτά που μας έχει συνηθίσει, αφού δεν ανέλαβε τη βελτίωση ενός κάποιου μοτέρ μεγάλου κυβισμού και πολλών κυλίνδρων, αλλά τον Ecoboost 2,3 λτ. του Focus RS. To kit του οίκου από το Τέξας, HPE400, αυξάνει την ιπποδύναμη του καυτού hatch στα 410 άλογα, καθώς επίσης και τα προσφερόμενα Nm μέγιστης ροπής, τα οποία φτάνουν τα 576. 
H μεγαλύτερη αναβάθμιση του HPE400 είναι η ανοξείδωτη πολλαπλή εξαγωγής με ηλεκτρονικά ελεγχόμενη βαλβίδα εκτόνωσης καυσαερίων (westgate). Το κιτ περιλαμβάνει επίσης φίλτρο αέρα υψηλής ροής και αναβαθμισμένο πρόγραμμα διαχείρισης κινητήρα. Κερασάκι στην τούρτα τα σήματα της Hennessey. Το κόστος για το συγκεκριμένο κιτ είναι 6.990 δολάρια συν την τοποθέτηση. 
 Ωστόσο αν δεν είστε ικανοποιημένοι από το βαθμό της βελτίωσης ο οίκος υπόσχεται πως έρχονται σε λίγο καιρό ακόμα πιο βελτιωμένα κιτ. Για παράδειγμα ξέρουμε πως η Hennessey δουλεύει πάνω στην αναβάθμιση του intercooler και του τούρμπο, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια διαρροή για το πότε θα είναι έτοιμα. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

VW LEASEPRO
test center