• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Δοκιμάζουμε το Ford Kuga ST-Line με τον 1.500άρη diesel κινητήρα απόδοσης 120 ίππων. Πως τα καταφέρνει στο δρόμο;

Το πίσω μέρος κατορθώνει να εμφανίζει σπορ προεκτάσεις τονίζοντας την παρουσία άξονα πολλαπλών συνδέσμων.

Έτσι ξεχωρίζει το look του νέου Ford Kuga ST-Line.

Έτσι ξεχωρίζει το look του νέου Ford Kuga ST-Line.

Έτσι ξεχωρίζει το look του νέου Ford Kuga ST-Line.

Έτσι ξεχωρίζει το look του νέου Ford Kuga ST-Line.

Test: Ford Kuga ST-Line

174.441 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/12/2019
 

Με τον 1,5 TDCi turbodiesel κινητήρα και εφοδιασμένο με όλα τα τεχνολογικά καλούδια της Ford, το Kuga του σήμερα καθίσταται πιο ικανό από ποτέ.

What is new
- Φρεσκαρισμένη σχεδίαση 
- 1,5 TDCi με 120 άλογα
- Σύστημα πολυμέσων SYNC3
- Από 26.404 ευρώ
 
Ο ανταγωνισμός στην υποκατηγορία των μικρομεσαίων crossover/SUV είναι αδυσώπητος και η Ford όφειλε να τονίσει την ανταγωνιστικότητα του 2ης γενιάς Kuga, που παρουσιάστηκε το 2013. Όπερ και εγένετο λοιπόν με αποτέλεσμα το νέο Ford Kuga να κλείνει την ψαλίδα από τους πιο σύγχρονους ανταγωνιστές του, όπως το VW Tiguan, το SEAT Ateca ή το Nissan Qashqai. Kύριο όπλο στην φαρέτρα του νέου Ford Kuga είναι ο φορολογικά εύπεπτος 1,5 TDCi κινητήρας με τα 120 άλογα, αλλά και το high-tech τεχνολογικό υπόβαθρο της Ford με το οποίο πλέον εξοπλίζεται. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά τους.
 
Φρεσκάρισμα, που ξεχωρίζει
Δεν είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις το ανανεωμένο Kuga από το μοντέλο που αντικαθιστά. Αιτία, η νέα μεγάλη εξαγωνική μάσκα και τα όμορφα, αλλά και «έξυπνα» φώτα με σύστημα bi-xenon (έξτρα) και LED φώτα ημέρας. Στα πλαϊνά του μήκους 4.531 χλστ. 5θυρου αμαξώματος, δεν παρατηρούνται ιδιαίτερες αλλαγές με το μοντέλο που αντικαθιστά, παραμένοντας κομψό με τις ακμές, που το διατρέχουν να είναι πιο τονισμένες. Πίσω οι αλλαγές είναι λιγότερο αισθητός και εστιάζονται στα μικρότερα φώτα, ενώ φρεσκάδα και δυναμισμό προσδίδουν οι ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες, οι καινούργιες ζάντες αλουμινίου με διάμετρο 17, 18 ή 19 ίντσες και φυσικά η νέα εξοπλιστική έκδοση ST-Line, του μοντέλου της δοκιμής.
 
Από 26.404 ευρώ
Το ανανεωμένο Ford Kuga 1,5 ΤDCi είναι διαθέσιμο μόνο σε 4Χ2 έκδοση και σε 2 επίπεδα εξοπλισμού: Business και ST-Line με τις τιμές να διαμορφώνονται σε 26.404 και 27.752 ευρώ αντίστοιχα. O εξοπλισμός της βασικής έκδοσης Business δεν παρουσιάζει καμία ουσιαστική έλλειψη περιλαμβάνοντας από 7 αερόσακους και cruise control μέχρι αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, ζάντες αλουμινίου και σύστημα infotainment SYNC3 με οθόνη αφής 8``, πλοήγηση, κάμερα οπισθοπορείας και φωνητικές εντολές. 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

40 διαθέσιμα άρθρα για FORD  KUGA

 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια