Το Ford Kuga είναι ευχάριστο στην άσφαλτο, με μικρές κλίσεις και αυξημένα όρια πρόσφυσης. Στο χώμα, παρότι η τετρακίνηση δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο, π.χ. κλείδωμα, καταφέρνει και περνάει δύσκολα σημεί
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Ford Kuga είναι ευχάριστο στην άσφαλτο, με μικρές κλίσεις και αυξημένα όρια πρόσφυσης. Στο χώμα, παρότι η τετρακίνηση δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο, π.χ. κλείδωμα, καταφέρνει και περνάει δύσκολα σημεία.

Οδική Συμπεριφορά: Ευχάριστο στην άσφαλτο, ικανό στο χώμα

32.918 Επισκέψεις στο άρθρο (4/9/2016)

Χωρίς αμφιβολία το Ford Kuga είναι ένα από τα πιο ευχάριστα και απολαυστικά μοντέλα στην κατηγορία του. Με λίγα ντεσιμπέλ να εισέρχονται στην καμπίνα, με πανοραμική θέση οδήγησης και τη σιγουριά που προσφέρει η τετρακίνηση σε συνδυασμό με το ακριβές μπροστινό σύστημα και το «σωστό» ηλεκτρικό τιμόνι, μπορείς να κινηθείς εξαιρετικά γρήγορα στην άσφαλτο. Οι κλίσεις είναι μικρές για την κατηγορία και ακόμα κι αν πατήσεις τέρμα γκάζι πάνω στην κορυφή της στροφής, δεν θα υποστρέψει. 
Θα προτιμούσαμε το PowerShift κιβώτιο για πιο γρήγορες αλλαγές και πιο θετικά κατεβάσματα σχέσεων. Όπως και να έχει πάντως, ακόμα και στο χώμα η τετρακίνηση δουλεύει άριστα και σε συνδυασμό με τα προηγμένα ηλεκτρονικά βοηθήματα και τη μεγάλη απόσταση από το έδαφος, το Kuga πάει παντού και τα βγάζει πέρα μια χαρά. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center