3 φωτογραφίες »

Xάρη στο νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «MyFord 0» μπορεί κανείς να αποκτήσει το Ford Focus 1,0 Business 125 PS των 19.044 ευρώ (με το ισχύον προωθητικό πρόγραμμα) με προκαταβολή 7.618 ευρώ και 48 άτοκες δόσεις των 238 ευρώ.

Νέες προσφορές Ford & με 8 χρόνια εγγύηση

40.879 Επισκέψεις στο άρθρο (3/6/2020)

Με το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «MyFord 0», η Ford επιπλέον των προνομίων αγοράς από τρέχουσες προσφορές για τα Fiesta, Focus και EcoSport, προσφέρει 0% Επιτόκιο και 8 Χρόνια εγγύηση για απολύτως Μηδέν Έγνοιες.


Η ελληνική αντιπροσωπεία της Ford προσφέρει ευνοϊκούς όρους αγοράς με μηδέν έγνοιες για την απόκτηση του αγαπημένου σας Ford, χάρη στην εργοστασιακή 8ετή εγγύηση Ford Project και το προνόμιο του μηδενικού επιτοκίου που εξασφαλίζει στους καταναλωτές η Ford Finance με το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «MyFord 0». Το νέο αυτό πρόγραμμα διατίθεται για τα μοντέλα EcoSport, Fiesta και Focus και μεγιστοποιεί το όφελος αγοράς αφού συνδυάζεται με τα ισχύοντα προωθητικά προγράμματα της Ford Motor Ελλάς για τα εν λόγω μοντέλα. Να σημειωθεί πως τα 8 χρόνια του Ford Project είναι η μεγαλύτερη εργοστασιακή εγγύηση που προσφέρεται στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου σήμερα, στοιχείο που επισφραγίζει την ποιότητα και την αξιοπιστία της Ford, αλλά και που αποδεικνύει έμπρακτα την εμπιστοσύνη της φίρμας στην πλήρη γκάμα των μοντέλων της. Xωρίς αμφιβολία, η 8ετής εγγύηση Ford Project αποτελεί ένα ακόμα ισχυρό πλεονέκτημα σε όσους επιθυμούν να συμβιώσουν απροβλημάτιστα με το νέο τους Ford για πολλά χρόνια.
 
Με πραγματικά ΜΗΔΕΝ επιτόκιο
Με επιτόκιο 0% και χωρίς επιπλέον εισφορά, το πρόγραμμα χρηματοδότησης «MyFord 0» της Ford Finance εξασφαλίζει πραγματικά μηδενικούς τόκους για επιλεγμένες εκδόσεις των ΕcoSport, Fiesta και Focus και οι οποίες θα αγοραστούν έως και τις 30 Ιουνίου. Το συνολικό όφελος αγοράς μεγιστοποιείται, αφού το MyFord 0 συνδυάζεται με τα προωθητικά προγράμματα που προσφέρονται στα μοντέλα αυτά. Ας τα βάλουμε όμως κάτω με χαρτί και μολύβι...
 
Ιδού τρία χαρακτηριστικά παραδείγματα αγοράς με «MyFord 0»
  • Ford EcoSport 1,0 Connected 100 PS: Η συνολική αξία του αυτοκινήτου με το ισχύον προωθητικό πρόγραμμα ορίζεται στις 16.171 ευρώ και η μηνιαία δόση στα 202 ευρώ, εφόσον προκαταβάλλει κανείς 6.469 ευρώ. Το ποσό της χρηματοδότησης φτάνει τις 9.702 ευρώ με διάρκεια χρηματοδότησης 4 χρόνια (48 μήνες), ενώ το ετήσιο επιτόκιο είναι μηδενικό.
  • Ford Fiesta 1,0 Titanium 125 PS: Με το ισχύον προωθητικό πρόγραμμα, το μικρό της φίρμας σε αυτή την έκδοση κοστίζει 15.662 ευρώ και η μηνιαία δόση φτάνει περίπου στα 196 ευρώ με προκαταβολή 6.265 ευρώ. Η χρηματοδότηση με 0% επιτόκιο αγγίζει τις 9.397 ευρώ με διάρκεια 4 χρόνια.
  • Ford Focus 1,0 Business 125 PS: Το μικρομεσαίο χάτσμπακ της Ford τιμάται στις 19.044 ευρώ με το ισχύον προωθητικό πρόγραμμα. Με προκαταβολή 7.618 ευρώ θα χρειαστεί να πληρώνετε το μήνα 238 ευρώ για 4 χρόνια, ενώ το ποσό της χρηματοδότησης ορίζεται στις 11.426 ευρώ. Σε κάθε περίπτωση το ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο παραμένει μηδενικό.

FORD E-TRANSIT
OPEL