• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
6 φωτογραφίες »

Το «σώμα» του είναι κατασκευασμένο από υαλοβάμβακα.

Φόρτσα με το La Forza Spyder (+vid)

1.185 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/7/2020

Ένα ιδιαίτερο μοντέλο, άγνωστο στο ευρύ κοινό βρίσκεται προς πώληση. Το όνομά του είναι La Forza Spyder και παρά το γεγονός πως το μεγαλύτερο μέρος της ταυτότητάς του αγνοείται, εκείνο υπόσχεται 305 ίππους!

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην αγγελία, αλλά και σε ένα βίντεο το οποίο έχει ανέβει στο youtube εδώ και αρκετούς μήνες. Το «σώμα» του είναι κατασκευασμένο από υαλοβάμβακα και όλη η δουλειά έχει γίνει με το χέρι, πάνω σε ένα σωληνωτό πλαίσιο. Ο κινητήρας βρίσκεται στο πίσω μέρος και πρόκειται για ένα μοτέρ Cadillac Northstar V8 που προσφέρει 305 ίππους.
 
Από κει και πέρα παρά το γεγονός πως μιλάμε για ένα roadster, οι πόρτες στο  La Forza Spyder ανοίγουν από μπροστά, ενώ στο εσωτερικό το ταμπλό προέρχεται και αυτό από την Cadillac. Το πιο περίεργο όμως από όλα είναι πως το μοντέλο δε διαθέτει τους παραδοσιακούς προβολείς στο μπροστά μέρος. Αντ` αυτού ο κατασκευαστής έχει προσαρμόσει δύο προβολάκια στους πλευρικούς καθρέπτες, οι οποίοι λογικά έχουν αναλάβει αυτό το ρόλο.
 
Τέλος ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου υποστηρίζει πως το μοντέλο έχει 31.290 μίλια (περίπου 50.355 χιλιόμετρα), ενώ το κόστος αγοράς για τους ενδιαφερόμενους είναι στα 19.199 δολάρια (17.000 ευρώ περίπου).
 
Φυσικά και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν όλα τα παραπάνω ισχύουν, όμως πάρτε μία γεύση στο βίντεο που ακολουθεί και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.