Το αφεντικό της Mercedes-AMG σύμφωνα με πληροφορίες είναι ενθουσιασμένος με τα αποτελέσματα ενώ παράλληλα λέγεται ότι ετοιμάζει και άλλα μοντέλα AMG από το 2019.

Φουλ επίθεση η ΑΜG

1.857 Επισκέψεις στο άρθρο (19/12/2017)

Mε τις πωλήσεις της AMG να πηγαίνουν σύμφωνα με την εταιρεία εξαιρετικά, η Μercedes φαίνεται έτοιμη να λανσάρει και άλλα AMG μοντέλα πολύ σύντομα.

Mπορεί η Μercedes-AMG να προσφέρει ήδη μια μεγάλη γκάμα επιλογών στους φίλους της γερμανικής μάρκας που ζητούν όχι μόνο πολυτέλεια και υψηλές επιδόσεις, ωστόσο πρέπει μάλλον να περιμένουμε και νέες επιλογές.

Tα τελευταία χρόνια, η γκάμα τέτοιων μοντέλων έχει επεκταθεί με μοντέλα όπως η C43, η Ε43 και η GLC 43 δίνοντας την επιλογή στο κοινό να επιλέξει πιο προσιτά οικονομικά μοντέλα AMG από μοντέλα σαν την C63. Mάλιστα, σύμφωνα με έρευνες, η σειρά 43 ήταν καταλυτικός παράγοντας για την αύξηση των πωλήσεων των ΑΜG μοντέλων με τις πωλήσεις στις ΗΠΑ να βελτιώνονται κατά 50% για τους πρώτους 11 μήνες του 2017, αποτελώντας το 10% των συνολικών πωλήσεων της Μercedes στην Αμερική όπως αποκαλύπτει η μάρκα.
 
Το αφεντικό της Mercedes-AMG σύμφωνα με πληροφορίες είναι ενθουσιασμένος με τα αποτελέσματα ενώ παράλληλα λέγεται ότι ετοιμάζει και άλλα μοντέλα AMG από το 2019. Ο ίδιος μπορεί να μην προχώρησε σε περαιτέρω αποκαλύψεις, ωστόσο πηγές αναφέρουν ότι η εταιρεία ετοιμάζεται να λανσάρει έκδοση 53 για τις Ε-Class Coupe και Convertible και την GLE, και παράλληλα βρίσκεται ήδη σε δοκιμές του 4θυρου GT μοντέλου της που θα ονομαστεί κατά πάσα πιθανότητα ΑΜG GT 4.
 

Toyota
moto