Το πρωτότυπο αυτό διαθέτει ένα σύγχρονο εξωτερικό.

Tα λεπτά φωτιστικά σώματα βρίσκονται τόσο στο μπροστά, όσο και στο πίσω μέρος.

Στο εσωτερικό οι επιβάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν μία μεγάλη, μακρόστενη οθόνη αφής.

Το μεγάλο και ασύμμετρο άνοιγμα των θυρών καλωσορίζουν τους επιβάτες στο άνετο εσωτερικό.

Φουτουριστικό και αυτόνομο το Exeed E-IUV

1.962 Επισκέψεις στο άρθρο (19/4/2019)

Τα μοντέλα που παρουσιάζονται στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης είναι πάρα πολλά, ωστόσο ένα από εκείνα που έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων είναι ένα πρωτότυπο που φέρει την ονομασία Exeed E-IUV.

Το πρωτότυπο αυτό διαθέτει ένα σύγχρονο εξωτερικό και μια καινοτόμο καμπίνα που μεγιστοποιεί το χώρο των επιβατών, παρά το συνολικό μέγεθος του οχήματος. Ένα από τα πρώτα πράγματα που μπορείτε να παρατηρήσετε σχετικά με το E-IUV είναι το μεγάλο και ασύμμετρο άνοιγμα των θυρών που «καλωσορίζουν» τους επιβάτες στο άνετο εσωτερικό.
 
Εκεί οι επιβάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν μία μεγάλη, μακρόστενη οθόνη αφής, ενώ μία μικρότερη οθόνη είναι ενσωματωμένη στο αλά Formula 1 τιμόνι. Από κει και πέρα οι μπροστινές θέσεις μπορούν να περιστραφούν, ενώ οι θέσεις για τους πίσω επιβάτες θυμίζουν διθέσιο καναπέ.
 
Στο εξωτερικό μέρος τα λεπτά φωτιστικά σώματα βρίσκονται τόσο στο μπροστά, όσο και στο πίσω μέρος, ενώ φωτιζόμενο είναι και το ολόγραφο λογότυπο της φίρμας.
 
Τέλος να σημειωθεί πως το Exeed E-IUV έχει λάβει ένα αυτόνομο σύστημα οδήγησης. Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο από τη στιγμή που μιλάμε για αυτόνομη οδήγηση και ένα φουτουριστικό πρωτότυπο, αυτό σημάνει πως έχουμε να κάνουμε με ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο.   

Toyota
test center