Η έκδοση θα γίνεται διαθέσιμη μόνο με τον 1.200άρη των 69 ίππων ή τον 0,9 λτ. ΤwinAir των 85 αλόγων.

Η έκδοση θα γίνεται διαθέσιμη μόνο με τον 1.200άρη των 69 ίππων ή τον 0,9 λτ. ΤwinAir των 85 αλόγων.

Η πιο πρόσφατη έκδοση έχει την ονομασία Collezione.

Φθινοπωρινό Fiat 500 Collezione

3.669 Επισκέψεις στο άρθρο (12/10/2018)

Mια έκδοση Collezione ειδικά κατασκευασμένη για το φετινό φθινόπωρο λανσάρει η Fiat. Δείτε το.

Η Fiat έχει πουλήσει παραπάνω από δύο εκατομμύρια 500αράκια τα τελευταία 10 χρόνια με πολλά από αυτά να αφορούν πολλές από τις ειδικές εκδόσεις που λανσάρει η μάρκα.

Η πιο πρόσφατη έκδοση έχει την ονομασία Collezione και αν σας θυμίζει κάτι είναι γιατί η ιταλική φίρμα λάνσαρε μια τέτοια έκδοση για την περασμένη άνοιξη. Όπως μπορείτε να καταλάβετε, αυτή τη φορά η έκδοση είναι αφιερωμένη στο φθινόπωρο και διατίθεται στα hatch και convertible μοντέλα με δίτονη βαφή σε μια σειρά από συνδυασμούς.
 
Όλα τα αυτοκίνητα στην έκδοση αυτή θα φορούν 16άρες ζάντες αλουμινίου και θα εμβλήματα Collezione στο πίσω μέρος. Ο εσωτερικός διάκοσμος κινείται στα ίδια πλαίσια ενώ όσον αφορά τον τεχνολογικό εξοπλισμό, προσφέρεται φυσικά το σύστημα infotainment Uconnect την 7 ιντσών οθόνης αφής που συνδέεται με εφαρμογές Apple CarPlay και Android Auto, το σύστημα ήχου Βeats, σένσορες parking, κ.α

Όσον αφορά τα κινητήρια σύνολα, η έκδοση θα γίνεται διαθέσιμη μόνο με τον 1.200άρη των 69 ίππων ή τον 0,9 λτ. ΤwinAir των 85 αλόγων.
 

Toyota
test center