• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
«Φτιαγμένη» 3άρα BMW δε χαμπαριάζει από λάσπες

«Φτιαγμένη» 3άρα BMW δε χαμπαριάζει από λάσπες

1.776 Επισκέψεις στο άρθρο (21/10/2021)

Αρχικά να αναφέρουμε πως μιλάμε για μία μετατροπή μιας BMW E36 σε Pick-Up, αυτό και μόνο του αποτελεί έκπληξη αφού η βαυαρική εταιρία δεν έχει βγάλει ποτέ τέτοιου είδους όχημα.

ΒΜW με καρότσα

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν και σε πρωτότυπη μορφή υπάρχουν μόνο μια E30 M3 Pick-Up και μία E92 M3 Pick-Up, οι οποίες είχαν παρουσιαστεί σε έκθεση για τα «30 χρόνια M3» το 2016, δεν πήραν ποτέ το πράσινο φως για την παραγωγή. Αυτό δεν σταμάτησε τους φανατικούς της φίρμας να κάνουν μόνοι τους τις μετατροπές διαφόρων BMW σε «αγροτικά», έχοντας δει αρκετές να κατακλύζουν το διαδίκτυο στο παρελθόν.

Κόψε-Ράψε σε μεταχειρισμένη Ε36
Οι τύποι από την Grind Hard Plumbing Co, μια εταιρεία που ασχολείται με ειδικές μετατροπές, αγόρασαν μία μεταχειρισμένη Ε36 με 130 ευρώ, η οποία είχε 5 διαφορετικά χρώματα στο αμάξωμα και καμένο συμπλέκτη. Η πρώτη κίνηση που έκαναν, ήταν να κόψουν το πίσω μέρος του πλαισίου δημιουργώντας έτσι μία καρότσα, τοποθέτησαν ένα roll cage για την ενίσχυσή του και βάφτηκε σε λευκό χρώμα.

Έτοιμη για εκτός δρόμου χρήση
Το βαυαρικό μοντέλο «ψήλωσε» κατά 5 εκατοστά και τοποθετήθηκαν ελαστικά παντός δρόμου, ενώ ένα σέρβις και μερικές ρυθμίσεις στο setup των αναρτήσεων κάνουν το χωματόδρομο να μοιάζει πλέον εύκολη υπόθεση. Ένα turbo kit αγορασμένο από το Ebay ανέλαβε να ξυπνήσει τον ατμοσφαιρικό κινητήρα, ενώ για να δέσει το γλυκό στην καμπίνα προστέθηκαν αγωνιστικά καθίσματα.

Μια διαφορετική μετατροπή
Αν και κάποιοι το θεωρούν ιεροσυλία, η Ε36 είναι πολύ συχνή επιλογή για «πείραγμα». Μια ΒΜW με καρότσα όμως είναι αρκετά ασυνήθιστη στους δρόμους. Τραβηγμένο ή μη, το παραπάνω σύνολο φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον.

Την Mercedes την είδαμε με καρότσα, την BMW πότε; Θα σας άρεσε ένα διαφορετικό αυτοκίνητο από αυτά που μας έχει συνηθίσει η βαυαρική φίρμα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »