Νέα GLC Coupe (video)

Νέα GLC Coupe (video)

3.758 Επισκέψεις στο άρθρο (18/3/2016)

Μετά τις αποκλειστικές πληροφορίες, που σας δώσαμε για το scoop της νέας Mercedes GLC Coupe στην βόρεια Σουηδία, έρχεται ένα επίσημο βίντεο μικρού μήκους της γερμανικής φίρμας που την παρουσιάζει, με ελάχιστα ίχνη καμουφλάζ στα επίμαχα σημεία.

Το ντεμπούτο της έχει οριστεί για τις 23 Μαρτίου, δηλαδή σε έξι μέρες από τώρα, στο σαλόνι αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης. Το μοντέλο ακολουθεί τα βήματα της GLC, αλλά έχει πιο σπορ κεκλιμένη οροφή στο πίσω μέρος, ως δάνειο από την GLE Coupe. Ίσως να χάσει μέρος από την πρακτικότητα και σίγουρα κάποια λίτρα από τον χώρο αποσκευών, αλλά τα crossover coupe έχουν γίνει must μετά το λανσάρισμα της BMW X6, οχτώ χρόνια πριν.
Όπως σας αποκαλύψαμε πρώτοι, η γνωστή γερμανική εταιρεία, σκέφτεται να κρατήσει τον τετρακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 2,0 λίτρων με απόδοση 241 άλογα με 370 Nm ροπή
Υπεύθυνο για την κίνηση θα είναι το 9G-Tronic αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, που θα μπορεί να συνδυαστεί με σύστημα τετρακίνησης. Αναμένεται δε, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η επιτάχυνση των 0-100 χλμ/ώρα να έρχεται σε 6,3 δευτερόλεπτα πριν φτάσει την τελική ταχύτητα των 210 χλμ/ώρα.
Μαζί με την επίσημη παρουσίαση της GLC Coupe, έρχεται και η επίσημη παρουσίαση της GLC 43 AMG, στο σαλόνι αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
test center