Το GP Βρετανίας στην πίστα του Silverstone δημιουργεί διαφορετικές προκλήσεις για τα μονοθέσια και... όχι μόνο.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το GP Βρετανίας στην πίστα του Silverstone δημιουργεί διαφορετικές προκλήσεις για τα μονοθέσια και... όχι μόνο.

GP Silverstone: Αυτή την Κυριακή στη Μ. Βρετανία

4.219 Επισκέψεις στο άρθρο (13/7/2017)

Το Silverstone έρχεται αμέσως μετά την Αυστρία αλλά οι δυο αγώνες δε θα μπορούσαν να διαφέρουν περισσότερο. Ας δούμε την προεπισκόπηση του επερχόμενου Grand Prix.

Στο Βρετανικό Grand Prix, που μας φέρνει στο μέσο της σεζόν θα χρησιμοποιηθούν οι τρεις μεσαίες γόμες της γκάμας: P Zero λευκή/μέση, P Zero κίτρινη/μαλακή και P Zero κόκκινη/πολύ μαλακή γόμα: Μια αλλαγή σε σχέση με την κλασσική επιλογή σκληρής/μέσης/μαλακής γόμας για τη συγκεκριμένη πίστα. Η αλλαγή αυτή κατέστη εφικτή μετά τις πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν στους προηγούμενους αγώνες. Θα είναι η πρώτη φορά που θα χρησιμοποιηθεί στο Βρετανικό Grand Prix η πολύ μαλακή γόμα. Το Σίλβερστον φημίζεται για τις μεγάλες απαιτήσεις του από τα ελαστικά. Αυτές προέρχονται από την τραχιά επιφάνεια και τις πολλές στροφές υψηλών ταχυτήτων στις οποίες μεταφέρονται υψηλά ποσά ενέργειας διαμέσου των ελαστικών. Είναι ο εντός έδρας αγώνα για πολλές από τις ομάδες. Το Σίλβερστον έχει πάντοτε μοναδική ατμόσφαιρα χάρη στο παθιασμένο και καλά ενημερωμένο βρετανικό κοινό. Από την άλλη, αξίζει να δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον καθώς  ορατό όσο ποτέ είναι πλέον το ενδεχόμενο ένα από τα πιο δημοφιλή Grand Prix της Formula 1, αυτό του Silverstone να ρίξει τίτλους τέλους στο μέλλον.

Νικητής του περσινού GP Βρετανίας ήταν ο Lewis Hamilton.

Νικητής του περσινού GP Βρετανίας ήταν ο Lewis Hamilton.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Στα γρήγορα: Τι συνέβη ένα χρόνο πριν;
Νικητής του αγώνα στο περυσινό Grand Prix ήταν ο Λιούις Χάμιλτον, σημειώνοντας την 47η νίκη του μέχρι εκείνη τη στιγμή. Για ακόμη μια χρονιά το βρετανικό Grand Prix εκτιλύχθηκε υπό βροχή, κάτι που είχε οδηγήσει στην εκκίνηση του, υπό το καθεστώς του αυτοκινήτου ασφαλείας για πέντε γύρους. Δεύτερος στο βάθρο βρέθηκε ο Νίκο Ρόσμπεργκ, ο οποίος μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος αποχώρησε από την ενεργό δράση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto