GT-R «έκοψε» Τesla στα δύο!

3.354 Επισκέψεις στο άρθρο (23/1/2020)

Aγιο είχαν οι επιβαίνοντες στα δύο οχήματα καθώς κατάφεραν να γλιτώσουν με μικρογρατζουνιές από το σφοδρό αυτό ατύχημα. Δείτε τι έγινε.


Ένα πραγματικά σφοδρό αλλά και παράξενο ατύχημα συνέβη στην Florida των ΗΠΑ την περασμένη Δευτέρα, όταν o οδηγός ενός Nissan GT-R παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στο πίσω μέρος ενός Τesla Model X, κόβοντας το ηλεκτρικό στα… δύο!

Το crossover της Tesla «έχασε» όλο το πίσω μέρος του εκτός από τις θέσεις των επιβατών, κάτι που έκανε ακόμα και τις Αρχές να αναρωτιούνται πόση ταχύτητα είχε αναπτύξει ο οδηγός του GT-R μέσα στον αστικό ιστό της πόλης και μάλιστα σε πολυσύχναστη περιοχή.

Ο οδηγός του Nissan και η φίλη του που βρισκόταν στην θέση του συνοδηγού μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο έχοντας υποστεί μικροτραυματισμούς και χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους. Ο οδηγός του Tesla απέκτησε απλά ένα χτύπημα στο ένα το πόδι και δεν παρέλειψε να μιλήσει στους ρεπόρτερ που έφτασαν στο σημείο λέγοντας πως δεν είδε το GT-R να έρχεται κατά πάνω του.

Τα δύο παραπάνω αυτοκίνητα δεν ήταν ωστόσο τα μόνα που υπέστησαν υλικές ζημιές, αφού το πίσω μέρος του Τesla χτύπησε μια κόκκινη Mustang και έπειτα ένα VW Golf.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda