Το Garmin Drive Smart 65 είναι διασκεδαστική συσκευή που προσφέρει πολλές πρακτικές λειτουργίες (αναπαραγωγή πολυμέσων, smart home control μέσω Alexa), απλή αλλά καλή δυνατότητα πλοήγησης και αξιοπρεπ
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Garmin Drive Smart 65 είναι διασκεδαστική συσκευή που προσφέρει πολλές πρακτικές λειτουργίες (αναπαραγωγή πολυμέσων, smart home control μέσω Alexa), απλή αλλά καλή δυνατότητα πλοήγησης και αξιοπρεπή ποιότητα voice control.

Πώς έγινε το test: Τα updates των χαρτών σε πρώτο πλάνο

35.645 Επισκέψεις στο άρθρο

Και οι τέσσερις συσκευές πλοήγησης που χρησιμοποιήσαμε στην δοκιμή ήταν ενημερωμένες με την τελευταία έκδοση λογισμικού. Η αξιολόγησή τους ξεκινά με ορισμένα βασικά ερωτήματα. Πόσο περίπλοκη είναι η διαδικασία update; Περιλαμβάνονται οι τελευταίες ενημερώσεις χαρτών; Στην συνέχεια, βαθμολογούμε το πόσο άνετη είναι η λειτουργία των gadgets, η οποία πρέπει φυσικά να γίνεται όσο το δυνατόν πιο διαισθητικά. Η οθόνη αφής και η υποδοχή δεν πρέπει να δυσκολεύουν τον χρήστη.

Για εκείνους που αναζητούν 
αποκλειστικά μία συσκευή πλοήγησης το Drive 52 & Traffic της Garmin μπορεί να είναι μία καλή επιλογή. Υπάρχουν ορισμένα ελαττώματα στην χρήση της οθόνης αφής, πρόβλημα ωστόσο το οποίο λόγω κόστους «συγχωρείται».

Για εκείνους που αναζητούν αποκλειστικά μία συσκευή πλοήγησης το Drive 52 & Traffic της Garmin μπορεί να είναι μία καλή επιλογή. Υπάρχουν ορισμένα ελαττώματα στην χρήση της οθόνης αφής, πρόβλημα ωστόσο το οποίο λόγω κόστους «συγχωρείται».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Βασικός άξονας κριτικής είναι και οι επιδόσεις τους στον δρόμο. Για πιο αντικειμενική αξιολόγηση επιλέγονται διαδρομές με μποτιλιάρισμα και κλειστούς δρόμους λόγω εργασιών, προκειμένου οι συσκευές να προτείνουν εναλλακτικές λύσεις. Επίσης, λαμβάνεται υπόψη και η ποιότητα πλοήγησης, το κατά πόσο δηλαδή, η συσκευή ενημερώνει έγκαιρα και σωστά τον οδηγό. Αν υπάρχουν αλλαγές, η διαδρομή προγραμματίζεται εκ νέου γρήγορα ή χάνουμε χρόνο; Μας πληροφορεί για την λωρίδα που πρέπει να ακολουθήσουμε; Γενικότερα, το σύστημα πλοήγησης δεν πρέπει να αποσπά την προσοχή του οδηγού και οι οδηγίες που δίνονται πρέπει να είναι κατανοητές. Επιπρόσθετα, είναι απαραίτητο οι συσκευές να είναι ορατές στον οδηγό και να μην μετακινούνται από την θέση τους από πιθανές ανωμαλίες στον δρόμο. Όσον αφορά τον χρόνο που θα φτάσουμε στο τέλος της διαδρομής, πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ακριβής συγκριτικά με το Google Maps, τον κορυφαίο πάροχο στις εφαρμογές πλοήγησης. Κλείνοντας, μην ξεχάσουμε τις επιμέρους λεπτομέρειες. Η αξιοπιστία των συστημάτων υποβοήθησης, τυχόν πρόσθετες λειτουργίες, οι δυνατότητες επεξεργασίες και φυσικά το κόστος, επηρεάζουν την τελική βαθμολογία των τεσσάρων συσκευών της δοκιμής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
moto