Η νέα εκδοχή του Land Rover Defender (ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα) δε θα απευθύνεται απλά στους λάτρεις του εμβληματικού μοντέλου, αλλά θα ελκύσει μια νέα γενιά αγοραστών.

Η νέα εκδοχή του Land Rover Defender (ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα) δε θα απευθύνεται απλά στους λάτρεις του εμβληματικού μοντέλου, αλλά θα ελκύσει μια νέα γενιά αγοραστών.

Για τους νέους το Defender

4.349 Επισκέψεις στο άρθρο (26/6/2017)

Ο συνδυασμός του σύγχρονου με το κλασσικό, είναι η συνταγή της Land Rover για το νέο Defender, ώστε το εμβληματικό μοντέλο στη νέα του γενιά που ετοιμάζεται για το 2018, να προσελκύσει περισσότερους και νεότερους πελάτες.

Ο επικεφαλής σχεδίασης της Land Rover δήλωσε πως η νέα εκδοχή του Defender δε θα απευθύνεται απλά στους λάτρεις του εμβληματικού μοντέλου, αλλά και πως θα ελκύσει μια νέα γενιά αγοραστών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Μιλώντας σε εκδήλωση στη Βαρκελώνη, ο κος Gerry McGovern είπε πως το νέο Defender «δεν είναι πολύ μακριά» και πως μια επικαιροποιημένη εμφάνιση θα διευρύνει την απήχησή του.
 
Ο κος McGovern αποκάλυψε πως η σχεδίαση του επόμενου Defender δεν θα είναι «πανομοιότυπη» με εκείνη του αυτοκινήτου που σταμάτησε να παράγεται το Γενάρη του 2016, μετά από 68 συναπτά έτη στην αγορά σχεδόν ίδιο.
  
Ο αρχισχεδιαστής της Land Rover υπονόησε πως η μορφή θα είναι αρκετά διαφορετική, αλλά και πως θα κρατάει κάποια στοιχεία «συναισθηματικής» επαφής με το πρώτο μοντέλο. Ο συνδυασμός νέου και παλιού θα είναι σύμφωνα με τον κο McGovern το στοιχείο που θα κερδίσει τους νεότερους πελάτες.
 
Ο κος McGovern είπε για το Defender: «Ήταν για ένα πολύ μεγάλο διάστημα ο συναισθηματικός πυρήνας της φίρμας μας. Αν θέλουμε να πάμε μπροστά, πρέπει να δημιουργήσουμε επιθυμητά και σχετικά αυτοκίνητα, τα οποία θα απευθύνονται σε μια ευρύτερη ομάδα πελατών.».
 
Ακόμα τίποτα δεν είναι επίσημο, παρόλα αυτά θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως το νέο Defender θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στην επόμενη χρονιά. Οι τελευταίες πληροφορίες έκαναν λόγο για κοινά μηχανικά μέρη με τα σύγχρονα Range Rover, αλλά και για τοποθέτηση του κινητήρα κατά το διαμήκη άξονα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto