• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Γιατί η Dacia έχει με διαφορά το πιο απλό & βολικό σύστημα infotainment;

11.376 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/11/2020

Πόσα λεφτά θα πλήρωνες για να έχεις στο αυτοκίνητό σου μόνιμη σύνδεση στο ίντερνετ, πρόσβαση στον τηλεφωνικό σου κατάλογο, τον πλοηγό της επιλογής σου, οποιαδήποτε υπηρεσία ψυχαγωγίας, μουσικής και ταινιών, χειρισμό από το τιμόνι και ότι μέγεθος οθόνης θέλεις;

Ford: Puma & Kuga με όφελος 1000 ευρώ και 8 χρόνια εγγύηση
Goodyear: Το ελαστικό με την υψηλότερη χιλιομετρική απόδοση της αγοράς! Δείτε το με 1 κλίκ

 


Τα συστήματα infotainment, ο συνδυασμός δηλαδή οπτικοακουστικής ψυχαγωγίας και πληροφόρησης, έχουν γίνει πεδίο σκληρού ανταγωνισμού ανάμεσα στους κατασκευαστές. Με την Apple και την Google να έχουν μπει για τα καλά στην ορολογία της αυτοκίνησης, τα νέα μοντέλα ανταγωνίζονται το ένα το άλλο όχι μόνο ως προς τα χαρακτηριστικά του κινητήρα τους, τις επιδόσεις και την οικονομία, αλλά και το μέγεθος της οθόνης και της συνδεσιμότητας που προσφέρουν.

Και έτσι σήμερα ένα μεγάλο ποσό από την τιμή που θα πληρώσεις για ένα καινούργιο αυτοκίνητο θα πάει προς αυτή την κατεύθυνση, στην προσπάθειά σου να αποκτήσεις το καλύτερο δυνατό σύστημα. Τη μεγαλύτερη οθόνη, την περισσότερη συνδεσιμότητα, και όλες τις δυνατές εφαρμογές.

Όμως κανένα σύστημα δεν πλησιάζει αυτά των Apple και Google, που στο κάτω κάτω είναι οι δουλειά τους να σχεδιάζουν ένα περιβάλλον χρήσης για αυτόν ακριβώς το σκοπό. Και έτσι τα περισσότερα αυτοκίνητα μπορούν με ένα καλώδιο να συνδεθούν με το κινητό σου και να φέρουν επιπλέον από όσα προσφέρουν, και την οθόνη του κινητού σου, στην οθόνη του αυτοκινήτου σου.

Το πρόβλημα; Από τη μία, το κόστος, προφανώς, είναι μεγάλο, και από την άλλη, γιατί να έχεις δύο συστήματα, όταν το κινητό σου τα κάνει όλα. Και εδώ, έρχεται η Dacia να βάλει τα γυαλιά σε όλους και να παρουσιάσει το καλύτερο σύστημα infotainment που λύνει και τα δύο προβλήματα.

Στο νέο Sandero, η Dacia δεν έχει καμία οθόνη στο αυτοκίνητο. Έχει μόνο μία βάση για το κινητό σου, και μία εφαρμογή που κατεβάζεις, και το συνδέει με τα πλήκτρα του τιμονιού για να το ελέγχεις. Τέλος. Έχεις ότι καλύτερο προσφέρουν η Apple ή η Google, έχεις αυτό που ξέρεις και έχεις συνηθίσει, αυτό που έχεις μαζί σου ούτως ή άλλως, δεν πληρώνεις τίποτε στην Dacia για κάτι που δεν θα χρησιμοποιήσεις ποτέ, και τέλος, το αναβαθμίζεις κάθε φορά που εσύ θες, και έχεις πάντα τεχνολογία αιχμής.

Δεν είναι αυτό το πιο βολικό με διαφορά σύστημα infotainment; Μήπως θα πρέπει να γίνει μία επιλογή σε κάθε αυτοκίνητο; Τι λες λοιπόν, συμφωνείς πως η Dacia έχει ίσως το «καλύτερο» infotainment στην αγορά;

Tags: DACIA
 
Σχολιάστε την είδηση 3 σχόλια