Γιατί η Κιμ Καρντάσιαν έχει «φάει» ban από τη Ferrari;
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Γιατί η Κιμ Καρντάσιαν έχει «φάει» ban από τη Ferrari;

8.480 Επισκέψεις στο άρθρο (23/5/2022)

Η Ferrari φαίνεται πως έχει ορίσει κάποιες προϋποθέσεις για να μπορεί να αγοράσει κάποιος τις ειδικές συλλεκτικές εκδόσεις που κατασκευάζει και η Κιμ Καρντάσιαν δεν τις πληροί.

Δεν... συμπαθιούνται οι δύο πλευρές

Μπορεί η περιουσία της Κιμ Καρντάσιαν να είναι τεράστια αλλά φαίνεται πως υπάρχει ένα πράγμα στον πλανήτη που δεν μπορεί να αγοράσει όσα χρήματα και εάν είναι διατεθειμένη να δώσει.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Δίνουν και παίρνουν οι φήμες για Καρντάσιαν και Ferrari

Συγκεκριμένα, φημολογείται εδώ και αρκετά χρόνια πως η Ferrari έχει αποφασίσει να απαγορεύσει στην Κιμ Καρντάσιαν να αγοράσει κάποιο από τα αυτοκίνητα της. Ο μύθος λέει ότι η ιταλική φίρμα έχει μια λίστα από προϋποθέσεις για να επιτρέψει σε κάποιον να γίνει πελάτης και όπως φαίνεται, η Κιμ Καρντάσιαν δεν τις πληροί.

Οι φήμες έκαναν λόγο πως η Ferrari απαγόρευσε στην Κιμ να αγοράζει κάποια Ferrari γιατί το 2011 είχε λάβει ένα αυτοκίνητο της ιταλικής φίρμας ως δώρο για το γάμο της από έναν απατεώνα που εμπλέκεται σε οικονομικά σκάνδαλα, ενώ λέγεται πως στην ιταλική φίρμα πιστεύουν πως η συσχέτιση της μάρκας μαζί της κάνει κακό στο δημόσιο προφίλ της εταιρείας. Η τάση της Kιμ να εξατομικεύει σε ακραίο βαθμό τα αυτοκίνητα που έχει στην κατοχή της σίγουρα δεν βοηθάει…

Δεν μπορεί να αποκτήσει κάποια συλλεκτική Ferrari

Τώρα, φαίνεται πως ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση από τη Ferrari καθώς μετά από νέα δημοσιεύματα, ένας εκπρόσωπος της φίρμας δήλωσε πως «η εταιρεία δεν έχει απαγορεύσει σε κάποιον να αγοράσει κάποιο αυτοκίνητό αλλά την ίδια στιγμή έχει το δικαίωμα να διαλέγει ποιοι πελάτες μπορούν να πάρουν στα χέρια τους κάποια ειδική έκδοση». Με άλλα λόγια, η Kιμ μπορεί να αγοράσει κάποια Ferrari ευρείας παραγωγής αλλά όχι κάποια συλλεκτική ειδική έκδοση.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
moto