Με την υπηρεσία KTEO Delivery ορισμένα ΚΤΕΟ έρχονται, παραλαμβάνουν αυτοί το αυτοκίνητο σας, το ελέγχουν και σας το επιστρέφουν.

ΚΤΕΟ Delivery !

35.659 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/9/2015

Το ότι η διαδικασία τεχνικού ελέγχου αυτοκινήτου έχει κάνει πολλά βήματα εμπρός, είναι γνωστό. Υπηρεσίες πάνω στις ανάγκες του κοινού, φιλικές χρεώσεις, extra έλεγχοι, μέχρι και δώρα συνοδευτικά με κάθε έλεγχο. 


Μία σημαντική ΝΕΑ υπηρεσία (που «ακουμπά» πάνω στην ανάγκη πολλών συμπολιτών μας οι οποίοι «τρέχουν και δεν φθάνουν» από υποχρεώσεις και έλλειψη χρόνου) είναι αυτή που περιγράφεται ως KTEO Delivery

Ti αφορά :Παραλαβή του αυτοκινήτου σας για έλεγχο του (από το σημείο που σας εξυπηρετεί). Εκτέλεση των προγραμματισμένων βημάτων ελέγχου στις εγκαταστάσεις του ΙΚΤΕΟ

Παράδοση του αυτοκινήτου στη διεύθυνση που εσείς θα έχετε ορίσει (αφού έχετε συμφωνήσει πως βρίσκεστε εντός της «ζώνης κάλυψης» που μπορεί να παρέχει τη συγκεκριμένη υπηρεσία το ΚΤΕΟ).

Ποιοι την προσφέρουν ήδη στην ελληνική αγορά; Δυο Ι.ΚΤΕΟ που δραστηριοποιούνται στην Αττική προσφέρουν την εν λόγω υπηρεσία. Τα Ι. ΚΤΕΟ Πήγασος και ΙΚΤΕΟ EcoCheck είναι στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουν.

Εσείς, απλά κλείστε ραντεβού την ημέρα και ώρα που επιθυμείτε να γίνει η παραλαβή του αυτοκινήτου σας.